Ο Βασίλης Καρράς συμπράττει δισκογραφικά με τον Χρήστο Νικολόπουλο..!!

Τον Χρήστο Νικολόπουλο συναντά ο Βασίλης Καρράς στο νέο τραγούδι του.

Ο Βασίλης Καρράς, η πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει με το νέο τραγούδι «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω».

Μετά τα τραγούδια «Το Καλό Που Σου Θέλω», «Σ’ Αγαπώ», «Θα Πιω Και Θα Τα Σπάσω» και «Έλα Πιο Κοντά» (featuring BO), ο αυθεντικός καλλιτέχνης συνεχίζει με άλλη μία κυκλοφορία.

Όπως προμηνύει ο τίτλος του, το «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω» θα είναι από αυτά τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά που μας κάνουν να τον αγαπάμε όλο και πιο πολύ. Από αυτά που μπαίνουν μέσα μας και θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό.

Τη μουσική υπογράφει ο κορυφαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής και έχει παίξει με το μπουζούκι του πολλά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών.

Οι στίχοι ανήκουν στον Ευάγγελο Ατραΐδη και στον Γιάννη Βασιλόπουλο.

Θα το νιώσουμε, θα το τραγουδήσουμε και σίγουρα θα το αγαπήσουμε.

Το νέο τραγούδι του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω» θα κυκλοφορήσει σύντομα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις streaming υπηρεσίες από τη  Minos EMI / Universal.

Παράλληλα ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις του στο «Stage Live» στη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Βρεττό, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τους Άνω-Κάτω.

Έρχεται σε λίγες μέρες, το νέο τραγούδι του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Σήκω Πάνω Κάτσε Κάτω» σε μουσική του Χρήστου…

Gepostet von Minos Emi am Montag, 20. Mai 2019

Πηγή: hit-channel.com