Τι ειπώθηκε στο γραφείο του Εισαγγελέα για το Άρης – ΠΑΟΚ..!!

Το μήνυμα του Εισαγγελέα και οι διαβεβαιώσεις των εκπροσώπων Άρη και ΠΑΟΚ πριν από το ντέρμπι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21/10, 19:00).

Εκπροσώπους του Άρη και του ΠΑΟΚ υποδέχτηκε την Τετάρτη 17/10 στο γραφείο του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς.

Εν όψει του επικείμενου ντέρμπι (21/10, «Κλεάνθης Βικελίδης» 19:00) ο Εισαγγελέας -που ανέλαβε και την πρωτοβουλία για τη συνάντηση- έστειλε το μήνυμα «κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

Οι Κίτρινοι διαβεβαίωσαν πως θα παρέχουν την προβλεπόμενη φιλοξενία (όπως είχε συμβεί και στη δική τους πρόσφατη επίσκεψη στην Τούμπα για τον αγώνα Κυπέλλου), ενώ οι εκπρόσωποι του Δικέφαλου επιβεβαίωσαν πως ο Γιώργος Σαββίδης θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο.

Στη συνάντηση κλήθηκε και η Αστυνομία που τόνισε πως θα φροντίσει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός γηπέδου.

Η πλευρά του Άρη εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή γραφείων, Αντώνη Τσαλουχίδη και τον υπεύθυνο ασφαλείας, Γιώτη Κεφαλίδη, ενώ ο ΠΑΟΚ από τον αντιπρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση και τον υπεύθυνο ασφαλείας Ηλία Γεροντίδη.

Πηγή: in.gr