Τα 15 nail trends που πρέπει να δείτε τη νέα εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε..!!

Νέα εβδομάδα ξεκινά, το Καλοκαίρι είναι εδώ κι εσείς ονειρεύεστε τις διακοπές σας. Μέχρι όμως να έρθει η στιγμή αυτή, θα πρέπει να έχετε ήδη αποκτήσει τα ωραιότερα και πιο δροσερά beauty looks. Ξεκινώντας φυσικά πάντα από το μανικιούρ.

Είναι η σημαντικότερη λεπτομέρεια της εμφάνισης σας και τώρα μπορείτε να υιοθετήσετε τα πιο έντονα χρώματα και εξεζητημένα nail art designs. Όχι απλά επιτρέπεται, επιβάλλεται.

Έχετε αφήσει στην άκρη τις σκούρες αποχρώσεις και την θέση τους έχουν πάρει το κλασικό κοραλί, το μπλε που είναι το χρώμα της χρονιάς, το κίτρινο που πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν αλλά και τα neon που είναι επίσης μεγάλη τάση.

Ακολουθείτε στο Instagram τις celebrity nail artists ενώ αντιγράφετε τα nail looks των αγαπημένων σας stars. Κατά την περίοδο της καραντίνας μάλιστα καταφέρατε να δημιουργείτε τα ωραιότερα μόνες σας. Και μπορείτε να συνεχίσετε. Τα πιο ιδιαίτερα τα αφήνετε για τη μανικιουρίστ σας.

Εμείς επιλέξαμε τα 15 που μας εντυπωσίασαν. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνο που θα αντιγράψετε.

View this post on Instagram

🍉🍉🍉 @nailart.bycaroline

A post shared by Nail It! Magazine (@nailitmag) on

https://www.instagram.com/p/CBJCVY2HpK2/?utm_source=ig_embed

Πηγή: faysbook.gr