«Συγγνώμη» για το χαστούκι στον ανήλικο ζητεί ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών..!!

«Η εικόνα που είδαμε μας έχει σοκάρει» είπε.

Την αντίθεσή του στην πράξη του συναδέλφου του, που σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται να χαστουκίζει ένα ανήλικο αγόρι στο Μενίδι, εκφράζει ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

«Σοκαριζόμαστε κι εμείς οι ίδιοι όταν βλέπουμε αυτόν τον συνάδελφο, ο οποίος χωρίς κανέναν απολύτως λόγο κάνει αυτή την πράξη. Την καταδικάζουμε με όσο πιο δύναμη έχουμε και μπορούμε να φωνάξουμε εννοείται, αλλά μας σοκάρει κι εμάς τους ίδιους γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να σηκώνουμε χέρι και ειδικότερα σε έναν ανήλικο, δεν είναι οι αστυνομικοί όλοι η εικόνα αυτή που είδαμε και μας έχει σοκάρει» ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτο Θέματος και παράλληλα πρόσθεσε: «Οι συνάδελφοι μου να ξέρετε παλεύουν, σεβόμαστε τους συμπολίτες μας. «Λειτουργούμε με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν σας κρύβω ότι είμαστε κι εμείς λίγο απογοητευμένοι σε εισαγωγικά, που μια τέτοια εικόνα αμαυρώνει, δηλαδή το έργο χιλιάδων συναδέλφων και δεν είναι αυτή η εικόνα της Ομάδας ΔΙΑΣ».

Ο Στράτος Μαυροειδάκος ανέφερε πως αυτός και οι συνάδελφοί του ότι ζητούν συγνώμη για αυτή την εικόνα και τονίζει πως από ότι γνωρίζει και ο ίδιος ο αστυνομικός που εμπλέκεται στο περιστατικό θα ζητήσει και αυτός συγνώμη, «αν και όπως είπε δεν πιστεύει ότι αυτό θα μετριάσει την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί» εξήγησε.

Πηγή: newsbeast.gr