Αθλητικά Νέα

Νεκρός ένας 26χρονος σε συμπλοκές οπαδών της Αταλάντα και της Ίντερ στο Μπέργκαμο

Νέα «μαύρη» σελίδα για το ποδόσφαιρο της Ιταλίας. Οπαδοί της Ίντερ και την Αταλάντα συγκρούστηκαν στο «Μπέργκαμο», με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, με πολλαπλές μαχαιριές.

Ένας 19χρονος, ο Τζάκοπο Ντε Σιμόνε, παραδόθηκε στην αστυνομία και είναι ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες-όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport-, ενήργησε για να υπερασπιστεί τον αδελφό του.

 Σύμφωνα με μάρτυρες, η συμπλοκή ξέσπασε λόγω οπαδικών διαφωνιών, και ορισμένοι κάτοικοι ανέφεραν ότι είδαν κλομπ και κοντάρια. Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν, έξω από ένα μπαρ στο Μπόργκο Σάντα Κατερίνα ανάμεσα σε δύο μικρές ομάδες οπαδών, μία που ανήκε στους οπαδούς της Αταλάντα και μία στην Ίντερ, αφού ο 19χρονος, μαζί με τον δίδυμο αδερφό του και μερικούς φίλους,  φώναζαν συνθήματα. Το θύμα πήγαινε στην Curva Nord της Αταλάντα.

 Η λεπίδα και η λαβή του μαχαιριού βρέθηκαν σε μικρή απόσταση από το θύμα, ανέφερε η αστυνομία.

 Ο 19χρονος που συνελήφθη κρατείται εν αναμονή της ακρόασης από τον δικαστή προκαταρκτικής έρευνας. Οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη για να διευκρινιστεί η δυναμική των γεγονότων και τυχόν ευθύνες άλλων ατόμων.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακός: Η φιέστα του ερυθρόλευκου πρωταθλητή για την 48η κούπα των Πειραιωτών

admin

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-2: Στο «τριφύλλι» η δεύτερη θέση στα playoffs της Super League με την πρώτη του νίκη στην OPAP Arena

admin

Η Μπάγερν Μονάχου πρωταθλήτρια στην Bundesliga, η Μπάγερν Λεβερκούζεν έχασε βαθμούς και «έσπασε» την κατάρα του Χάρι Κέιν

admin