Αθλητικά Νέα

Ο Τάισον έφτασε στη Θεσσαλονίκη – Υπογράφει και ενσωματώνεται άμεσα στον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (2/7/25) ο Τάισον, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και να ενταχθεί άμεσα στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Η αρχική άφιξη του Τάισον είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής (29/6/25), ωστόσο η έντονη κακοκαιρία που έπληξε τη Βραζιλία προκάλεσε σημαντικές καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων, με αποτέλεσμα το ταξίδι του να μετατεθεί.

Τελικά, ο Τάισον ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Νότια Αμερική την Τρίτη (1/7) και σήμερα αναμένεται να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη, μέσω Γερμανίας.

Με την άφιξή του, ο 36χρονος θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις, πριν προχωρήσει στην υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα έχει μονοετή διάρκεια.

Αμέσως μετά, ο Τάισον θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και του βασικού σταδίου που θα πραγματοποιηθεί στο Ζαλτμπόμπελ της Ολλανδίας.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Ντίνος Μαυροπάνος στο στόχαστρο της Ρόμα σύμφωνα με τον Di Marzio

admin

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα αποτελέσει παίκτη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στις αρχές Αυγούστου αναφέρει η «A Bola»

admin

Ο Ολυμπιακός προανήγγειλε την μεταγραφή του Σιπιόνι με άρωμα Αργεντινής

admin