Αποτρόπαιο: Σκότωσαν με τόξο στο στομάχι έγκυο μητέρα 5 παιδιών – Λίγο πριν πεθάνει γέννησε το μωρό της (φωτό)..!!

Η ιστορία έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ.

Ένας άνδρας κατηγορείται για την δολοφονία εγκύου η οποία έχασε τη ζωή της την Δευτέρα όταν το βέλος από το τόξο του διαπέρασε το στομάχι της.

Ο άνδρας εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Sana Muhammad και θα εμφανιστεί ξανά στο Old Bailey στις 15 Νοεμβρίου.

Η εγκυμονούσα Sana Muhammad 35 ετών, χτυπήθηκε στο στομάχι στο σπίτι της στο Ίλφορντ στις 7:40 το πρωί της Δευτέρας. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό της, Παρόλα κατάφεραν να πάρουν το μωρό της με καισαρική τομή και να το σώσουν.

Όπως επισημαίνει η The Guardian το νεογέννητο βρέφος, ένα αγοράκι που του δόθηκε το όνομα Ιμπραήμ, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση στο Ίλφορντ του Ανατολικού Λονδίνου.

Ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας, Imtiaz Muhammad, δήλωσε στο Evening Standard: «Το βέλος πήγε στην καρδιά της αλλά δεν άγγιξε το αγέννητο μωρό. “Ήταν μια θαυμάσια μητέρα και γυναίκα. Ήμασταν μαζί επτά χρόνια.΄΄

Ο 50χρονος Ramanodge Unmathallegadoo, ο δολοφόνος της άτυχης μητέρας, πρόκειται να παρουσιαστεί στις δικαστικές αρχές την Πέμπτη προκειμένου να καταθέσει για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Πηγή: eirinika.gr