Ρόδος: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον βιασμό της 19χρονης με αναπηρία..!!

Σκληρές σκηνές περιγράφει στην ομολογία του ο 23χρονος Ρομά, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό και την κακοποίηση 19χρονης με αναπηρία στη Ρόδο.

Ο ίδιος έχει καταονομάσει ως συνεργό του τον 19χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη,

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso», όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της 19χρονης, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας συνεχίστηκε σε… δόσεις, με τους φερόμενους ως δράστες να επιμένουν μέχρι να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις φρικιαστικές πράξεις τους.

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί, γιατί τους διέκοψαν. Τότε ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, την ασφάλισαν στο αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλο πιο απόμακρο σημείο», αναφέρει η δικηγόρος.

Αυτό προκύπτει και από την κυνική ομολογία του 23χρονου Ρομά, που σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς, όταν περιέγραψε πως την ώρα που ο συγκατηγορούμενός του χτυπούσε με μανία την 19χρονη και ασελγούσε σε βάρος της, ο ίδιος αυνανιζόταν απολαμβάνοντας το φρικτό θέαμα.

Πηγή: topontiki.gr