Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Έκανε 4.906 χιλιόμετρα για την προεκλογική του εκστρατεία

Μέσα στην προεκλογική περίοδο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελακης έκανε 4.906 χιλιόμετρα, 14.016 αεροπορικά και 9.813 ακτοπλοϊκά μίλια. Πήγε σε 25 νησιά, 39 πόλεις οι 6 από τις οποίες ήταν στο εξωτερικό. Όλα αυτά, με το βλέμμα στραμμένο στις Ευρωεκλογές αυτής της Κυριακής (9/6/24).

Η Αστυπάλαια ήταν το μέρος που θυμάται ιδιαίτερα έντονα από την προεκλογική περίοδο. «Δεθήκαμε με τους ανθρώπους. Αυτό δείχνει ότι οι περιοδείες πρέπει να γίνονται αλλιώς». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ρωτήθηκε για το εάν αυτή η περίοδος ήταν η δυσκολότερη που έχει περάσει στην ζωή του.

«Όχι» απάντησε και πρόσθεσε ότι στην επιχειρηματική του καριέρα πέρασε πιο δύσκολα φέρνοντας ως παράδειγμα την πώληση ενός τάνκερ που είχε κολλήσει η αγοραπωλησία για τους επενδυτές του τρεις μήνες.

Την περίοδο αυτή αναγκάστηκε να έρθει σε επαφή με κυβερνήσεις, ανθρώπους της αγοράς, τοπικές αρχές.

Ο Προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει. Εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον, προαναγγέλοντας ριζικές αλλαγές στην λειτουργία του κόμματος με στόχο να διαμορφώσει  σύντομα κυβερνητικό πρόγραμμα.

Στιγμές που του έμειναν ήταν πολλές ωστόσο ξεχώρισε την επίσκεψη στην Παλαιστινη. Ακόμα, αναφέρθηκε στην κυρία που τον πλησίασε στο Κιλκίς και του έδωσε το ρολόι του πατέρα της λέγοντας ότι θα είναι σε καλά χέρια.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει αισιοδοξία και θετική διάθεση ψήφου, μόλις λίγες ώρες, πριν ανοίξει η κάλπη των Ευρωεκλογών.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διάσκεψη για την Ουκρανία: Τα σύνορα δεν μπορούν να αλλάξουν δια της βίας

admin

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς» – Η ανάρτηση για το Ινστιτούτο

admin

Λευτέρης Καλογιάννης: Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον θάνατο του πρώην βουλευτή

admin