Πολιτική

Νίκος Αναδιώτης για Κυριάκο Βελόπουλο: «Δεν είμαστε προσωποκεντρικοί, αυτός έχει logo με το πρόσωπό του»

Πυρά κατά του Κυριάκου Βελόπουλου εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής της «Νίκης», Νίκος Αναδιώτης αναφορικά με τα αποτελέσματα των χτεσινών (10.06.2024) Ευρωεκλογών.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ακροδεξιού κόμματος προκειμένου να μιλήσει για τη χθεσινοβραδινή εκλογική αναμέτρηση και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κυριάκου Βελόπουλου, κάνοντας το δικό του αιχμηρό σχόλιο.

«Μας χωρίζουν πάρα πολλά πράγματα. Θα του δώσω τα συγχαρητήριά μου, γιατί έκανε μία μεγάλη προσπάθεια και αυτή ανταμείφθηκε. Ένα πράγμα όμως που μας χωρίζει από εδώ ως τον πλανήτη Άρη είναι ότι εμείς δεν είμαστε ένα προσωποκεντρικό κόμμα», δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Όσοι έχουν παρακολουθήσει και τη διακαναλική μας συνέντευξη Τύπου θα καταλάβουν ότι είμαστε το πιο δημοκρατικό. Υπάρχουν λόγοι, ας μην το αναλύσω τώρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως χθες ήταν ότι, όταν πήρα στα χέρια μου τα ψηφοδέλτια και πριν βάλω το δικό μου στον φάκελο, παρατήρησα ότι το logo της Ελληνικής Λύσης έχει το πρόσωπο του κυρίου Βελόπουλου. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό», σχολίασε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Εγώ ήθελα να νιώθω ότι μέχρι να κλείσουν οι κάλπες έκανα το καλύτερο δυνατό που μπορούσα. Σίγουρα βοηθάει η δημοσιότητα αλλά κάποιοι έμειναν εκτός», τόνισε αμέσως μετά ο Νίκος Αναδιώτης για τη δική του εκλογική προσπάθεια.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τάκης Θεοδωρικάκος: Θα δώσουμε μάχη για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και την αποκλιμάκωση των τιμών

admin

Εισαγγελική έρευνα για την καταγγελία της Ελληνικής Λύσης για νοθεία στις ευρωεκλογές

admin

Ανασχηματισμός: Πικρία Σταύρου Κελέτση για την απομάκρυνσή του – «Λυπάμαι που δε ψήφισα τον νόμο για τα ομόφυλα»

admin