Πολιτική

Live η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο LiveNews

Μόλις τρεις ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές της Κυριακής, ο Στέφανος Κασσελάκης ανοίγει τα χαρτιά του στον Νίκο Ευαγγελάτο, στο LiveNews, δίνοντας απαντήσεις για τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και φυσικά για το Πόθεν Έσχες του, που τις τελευταίες ημέρες είναι στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης…

«Το βράδυ θα έρθει και ο Αλέξης Τσίπρας και είναι μεγάλη μου χαρά. Δε νοείται προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι το σπίτι του» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινώντας τη συνέντευξή του στο LiveNews, λίγες ώρες πριν την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Αθήνα.

«Θεωρώ ότι η ΝΔ θα είναι κάτω από το αποτέλεσμα που είχε στις Ευρωεκλογές πριν 5 χρόνια» είπε, σε ερώτηση για το αποτέλεσμα της κάλπης της Κυριακής.

«Πρέπει να αναρωτηθεί ο ελληνικός λαός πώς είναι δυνατόν να αλλάξει κάτι στην πατρίδα μας αν έχουμε ανοσία στο μαύρο χρήμα στην πολιτική» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για την οικονομία

Σε ερώτηση για τα οικονομικά, ο ίδιος είπε ότι υπάρχουν πόροι από το ταμείο ανάκαμψης που έπρεπε να έχουν αξιοποιηθεί. 

«Η ερώτηση πού θα βρείτε τα χρήματα, ανήκε σε μια μνημονιακή εποχή. Σήμερα όντως υπάρχει ανάπτυξη, το κράτος έχει μεγάλο κομμάτι φόρων. Άρα πού πάνε τα χρήματα; Έχουμε τόση ακρίβεια και δεν έχουμε δημόσια υγεία».

«Το πώς αξιοποιούμε τα έσοδα της χώρας μας είναι μεγάλη προτεραιότητά μας» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε:

«Για την ακρίβεια έχουμε κάνει μια πρόταση νόμου. Περιλαμβάνει μείωση του ΦΠΑ, πλαφόν στο ρεύμα…» και διευκρίνισε:

«Η χώρα μας έχει χρήμα, το θέμα είναι πώς το αξιοποιούμε».

«Η οικονομία δεν είναι στατικό Excel. Τι σόι ανεπτυγμένη χώρα είμαστε αν δεν κρατάμε τους Έλληνες εν ζωή»;

Για το πόθεν έσχες

Σε ερώτηση για το πόθεν έσχες του, μίλησε για τη δεύτερη εταιρεία, για την οποία έκανε αποκαλύψεις χθες (5/6/24) ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης.

«Το σπίτι αυτό ανήκει σε μένα στο τέλος της χρονιάς. Στο τέλος της χρονιάς το ακίνητο είναι στο όνομά μου και αυτή η εταιρεία ήταν ένα κομμάτι, που το έχω δηλώσει… Σήμερα αυτή η εταιρεία δεν είναι ενεργή και αυτό δεν αφορά τον Έλληνα πολίτη».

«Να ανοίξουν την πλατφόρμα για όλους, για το 2023 για να καταθέσουμε όλα τα στοιχεία. Παρουσίασα όλη τη χρονιά και του συζύγου μου. Να δείξουμε όλοι τα στοιχεία μας, εκείνοι δεν έχουν καταθέσει πόθεν έσχες» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τιμή μου που θέλουν να με ελέγξουν τόσο πολύ. Οι εταιρείες που έχω είναι στην παρουσίαση που έκανα. Είναι μία εταιρεία και μία οντότητα».

«Με παρακαλάει ο κόσμος όπου πάω να μιλήσουμε για τα προβλήματά του. Εγώ το κλείνω το θέμα. Το θέμα είναι λήξαν. Όταν ανοίξει η πλατφόρμα, όλοι μαζί… Το θέμα είναι λήξαν. Ο ελληνικός λαός απαιτεί πολιτική συζήτηση και όχι πολιτικό παιχνίδι».

Δείτε live τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο LiveNews:

Σε ερώτηση για το αν παίρνει πίσω τον χαρακτηρισμό Αλ Καπόνε για τον πρωθυπουργό στην ομιλία του, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Η ομιλία μου, είναι η ομιλία μου».

«Συλλυπήθηκα στον κύριο Χαρίτση για τον πατέρα του. Δεν πρόκειται να πω τίποτα αρνητικό για εκείνον στη συγκεκριμένη συγκυρία» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Διάσκεψη για την Ουκρανία: Τα σύνορα δεν μπορούν να αλλάξουν δια της βίας

admin

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς» – Η ανάρτηση για το Ινστιτούτο

admin

Λευτέρης Καλογιάννης: Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον θάνατο του πρώην βουλευτή

admin