Πολιτική

Κίνηση υψηλού συμβολισμού από τον Στέφανο Κασσελάκη – Ανέβασε τον Τάιλερ Μακμπέθ στη σκηνή της κεντρικής ομιλίας στο Σύνταγμα

Όπως το βράδυ της εκλογής του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έτσι και στην τελευταία προεκλογική του ομιλία πριν από τις ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να έχει δίπλα του τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής του: τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ. 

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, μόλις τελείωσε η ομιλία του, ο Στέφανος Κασσελάκης, ζήτησε από τον Τάιλερ ΜακΜπεθ να ανέβει στη σκηνή, για να χαιρετίσουν μαζί τον κόσμο και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στο Σύνταγμα το βράδυ της Πέμπτης (06.06.2024), για να ακούσουν τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ήταν σίγουρα μια κίνηση στην οποία δεν μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο Ανδρέας Παπανδρέου έμεινε στο ιστορικό νεύμα προς τη Δήμητρα Λιάνη. Ο Κώστας Καραμανλής έμεινε στο να βγει με τη Νατάσα Παζαΐτη στο μπαλκόνι της Ρηγίλλης. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε αυτό που δεν έκανε κανείς άλλος: ανέβασε στον σύζυγό του στην σκηνή της προεκλογικής του συγκέντρωσης, θυμίζοντας κάτι από… ΗΠΑ. 

Γιατί εκεί, τέτοιες κινήσεις υψηλού συμβολισμού, συνηθίζουν να κάνουν οι πολιτικοί στις ΗΠΑ: ανεβάζουν τις συζύγους και τις συντρόφους τους στη σκηνή για να χαιρετίσουν τα πλήθη. 

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρέσκεται να υιοθετεί συνήθειες από τις ΗΠΑ. Φοράει χειλόφωνο, κάνει τις ομιλίες του όπως οι Αμερικανοί πολιτικοί, περπατώντας πάνω στη σκηνή, απ’ άκρη σ’ άκρη.

Και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ και είχε τονίσει σε όλους τους τόνους πως «δεν κρύφτηκε» και πως «αυτός είναι ο άνθρωπός μου».

Τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο σύζυγός του, άλλωστε, έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε ο πρώτος το φθινόπωρο του 2023, είναι μαζί και το έχουν αποφασίσει μαζί. 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δημοσκόπηση GPO: Ο Αλέξης Τσίπρας το πρόσωπο που μπορεί να ενώσει την Κεντροαριστερά, διπλάσιο ποσοστό από τον Στέφανο Κασσελάκη

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η ομιλία του σε συνέδριο στο Ωδείο Αθηνών

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν είναι δυνατόν ίδια προϊόντα να πωλούνται σε διαφορετικές τιμές σε μια ενιαία αγορά

admin