«Παζαρεύουν τα πάντα»: H ΠΟΕΔΗΝ κατέθεσε λουλούδια στον…Δρομέα (Photos)..!!

Λουλούδια στο γλυπτό του «δρομέα» κατέθεσαν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, στο πλαίσιο της απεργιακής συγκέντρωσης και της πορείας που πραγματοποίησαν μέλη της Ένωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί πραγματοποιούν 24ωρη πανελλαδική απεργία, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στις 9:30 στην πλατεία Μαβίλη και πορεία στο υπ. Εργασίας.

Όταν η συγκέντρωση έφτασε στη συμβολή των οδών Κηφισίας και βασιλίσσης Σοφίας, μέλη της Ένωσης απέθεσαν λουλούδια μπροστά στο γλυπτό, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «παζαρεύει τα πάντα».

Η ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τη μετάταξη στους δήμους από τα νοσοκομεία 526 τραυματιοφορέων (2.300 συνολικά) που ήταν πρώην σχολικοί φύλακες, πράγμα το οποίο προβλέπεται, όπως αναφέρει, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών. «Αντί να προσλάβουν προσωπικό στα Νοσοκομεία που είναι κάτω των ορίων ασφαλείας, τα αποψιλώνουν ακόμη περισσότερο», αναφέρει η Ομοσπονδία, και προσθέτει ότι «η κυβέρνηση δεν διστάζει σε τίποτα μπροστά στο κομματικό όφελος ενόψει εκλογών».

Η ΠΟΕΔΗΝ μεταξύ άλλων διεκδικεί ένταξη στα ΒΑΕ, απρόσκοπτη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, διπλασιασμό-επέκταση και σε άλλα επαγγέλματα, αύξηση στους μισθούς, πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, επαρκή χρηματοδότηση, «ώστε σε μια τριετία οι Δημόσιες Δαπάνες Υγείας να συγκλίνουν με το μέσο όρο της Ευρώπης».

Πηγή: topontiki.gr