Αθλητικά Νέα

Παναθηναϊκός: Οικονομική διαφορά με Χουάνκαρ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Χουάνκαρ, για την παραμονή του στην ομάδα, αλλά οι διαπραγματεύσεις του Ισπανού μπακ φαίνξεται ότι είναι -αυτή τη στιγμή- απαγορευτικές.

Στο προ μηνών, πρώτο ραντεβού που είχε γίνει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον εκπρόσωπο του Χουάνκαρ, είχε ζητηθεί από την πλευρά του παίκτη ένα ποσό 650.000 ευρώ (από τις 280.000 ευρώ που λαμβάνει στο «τρέχων» συμβόλαιό του).

Παναθηναϊκός και Χουάνκαρ βρίσκονται σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο υπάρχει σημαντική διαφορά, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Ισπανού μπακ.

Η… αντιπρόταση που ήρθε την Τετάρτη από την πλευρά του παίκτη, για διετές συμβόλαιο μαζί με την εφορία και τα μπόνους έφτανε στο 1,5 εκατ. ευρώ. Οι «πράσινοι» δεν δέχτηκαν να ικανοποιήσουν αυτά τα «θέλω», καθώς δεν θέλουν να διαταράξουν τις εσωτερικές ισορροπίες στην ομάδα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει… κλείσει ακόμα, αφού το “τριφύλλι” αναμένεται να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση. Σε περίπτωση που ο Χουάνκαρ δεν βάλει.. νερό στο κρασί του, τότε πιθανότατα δεν θα επιτευχθεί κάποια συμφωνία.

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News