Auto Moto

Παναγιωτόπουλος: Από την πρώτη καταγγελία ως τη σύλληψη – Το χρονικό της υπόθεσης που «μούδιασε» την Ελλάδα

Ίσως και μέσα στην ημέρα η σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήρθε στο «φως» μέσω διαδικτύου την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου και έκτοτε δεν έχει περάσει ημέρα που να μην μας απασχολήσει.

Από το πρώτο ποστ που δειλά δειλά έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο και προκάλεσε σε όλους αμηχανία και ερωτηματικά, μέχρι την ημέρα που ο Στάθης Παναγιωτόυλος πέρασε την πόρτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης δεν έχουν μεσολαβήσει περισσότερες από 10 ημέρες. Η υπόθεση που προκάλεσε και προκαλεί οργή και θυμό αποδεικνύει πως το κίνημα #metoo θεριεύει και πως κανείς δεν μένει ατιμώρητος.

Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μας έχουν απασχολήσει όσο ελάχιστες, αφού σε μία εβδομάδα μέσα, βλέπουμε πως γίνεται να έρθει η δικαίωση για τα θύματα και η ολική αποκαθήλωση για τους θύτες.

Πλέον, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται κρατούμενος στη Αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται, έχοντας πάρει προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Η σύλληψη του ήρθε, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφός του, όπου αναγνώρισε τον εαυτό της σε ροζ βίντεο που είχε αναρτήσει εκείνος στο διαδίκτυο παρά τη θέληση της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ποστ του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη άρχισε να διασπείρεται στο διαδίκτυο και μιλούσε για revenge porn που δημοσιεύσε ο παρουσιάστής εναντίον πρώην αγαπημένης του.

Στις 20:00 της ίδιας ημέρας η εκπομπή βγαίνει στον αέρα και κάπως έτσι επιβεβαιώνονται όλα. Οι Ράδιο Αρβύλα επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα και παράλληλα ανακοινώνουν την απομάκρυνση του παρουσιαστή από την εκπομπή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η δημοσίευση:
«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα», γράφει αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρεται: «Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλλυψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόνησσο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση την κατηγορία εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον, σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ, συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει εώς σήμερα. Ύστερα από έναν χρόνο μετά τη μήνυση, επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν και ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα, προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλει σε μία δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μία κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μία υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη Δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Η τοποθέτηση των Ράδιο Αρβύλα

Στην έναρξη της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης επιχείρησε να απαντήσει στους επικριτές της εκπομπής και στα «τρολ» του Διαδικτύου, που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι συνεργάτες δεν γνώριζαν την υπόθεση «revenge porn», στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ντυμένοι στα μαύρα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ξεκίνησαν την εκπομπή υπό τους ήχους του Μπομπ Μάρλεϊ και συλλυπήθηκαν την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, ενώ αναφέρθηκαν και στην απώλεια της Ροζίτας Σώκου. Επιγραμματικά, μίλησαν ακόμη για το κάψιμο των βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά και για τους νέους 130 νεκρούς της πανδημίας.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης είπε ότι υπήρξαν άλλες δύο φορές στην ιστορία του «Ράδιο Αρβύλα», που δεν μπορούσαν να κάνουν σατιρική εκπομπή: Όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και όταν κάηκε η Μαρφίν στην Σταδίου.

«Ξυπνήσαμε σήμερα προσπαθώντας να καταλάβουμε πως είναι κάτι που ζούμε και είναι πραγματικότητα» σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης, εξηγώντας τον λόγο που αποφάσισαν να βγουν στον αέρα.

«Βγήκαμε σήμερα, γιατί δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ» υπογράμμισε ο κεντρικός παρουσιαστής, ενώ στάθηκε στις επικρίσεις που δέχτηκε η εκπομπή μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Θα δώσουμε απαντήσεις όπου και όπως πρέπει» υπογράμμισε, πριν πάει στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε: «Δεν θέλουμε να γίνουμε κομμάτι σ’ όλο αυτό το μιντιακό πανηγύρι που έχει ξεκινήσει, δεν θέλουμε να το ξεχειλώσουμε». «Το σοκ σήμερα έχει γίνει χειρότερο» τόνισε.

Η ουσία του θέματος δεν είναι αν είμαστε εμείς τα θύματα, αν θα συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι το θύμα είναι η κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Είναι εξωγήινο αυτό που ζούμε» υπογράμμισε, αναφερόμενος σε πληροφορίες που οι συντελεστές της εκπομπής δεν γνώριζαν.

«Δεν γνωρίζαμε την κοπέλα, δεν γνωρίζαμε καμία από τις συντρόφους του Στάθη» ισχυρίστηκε ο Αντώνης Κανάκης, που είπε ότι η κοπέλα που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν έχει να φοβάται ούτε να ντρέπεται τίποτα, ενώ ανέφερε ότι θα μπορούσε να είχε πάει να τους βρει και να τους μιλήσει.

Το βασικότερο απ’ όλα όσα θα πούμε στη συνέχεια, είναι να μην υπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος σε αυτή τη θέση, και πρέπει η πολιτεία να κάνει κάτι άμεσα γι’ αυτό, επισήμανε.

Είναι μία από τις χειρότερες συνθήκες να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι «ελέφαντας», τόνισε ακόμη ο Αντώνης Κανάκης, κάνοντας λόγο για κύμα στήριξης και αγάπης προς τους συντελεστές της εκπομπής. «Αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η εντιμότητα και η συνέπεια στα λεγόμενά μας» υπογράμμισε, επαναλαμβάνοντας ότι όλοι τους βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

«Όλοι οι στρατοί των ακραίων τα έχουν μαζί μας» ανέφερε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στη δίψα των media για αίμα. «Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει γίνει γνωστή η στάση μας απέναντι σε πράγματα που μας τρελαίνουν και μας εξοργίζουν;» τόνισε.

«Μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;» συνέχισε ο Κανάκης, αναφερόμενος στον ίδιο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Περνώντας στην αντεπίθεση, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε σε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον υπουργό Ανάπτυξης να απαντήσει γιατί δεν υπάρχουν τόσα χρόνια νόμοι, που να αποτρέπουν τη λειτουργία πορνογραφικών σάιτ.

Η καταγγέλουσα εξομολογείται

Λίγες μέρες μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος διέρρευσε προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφο του σε πορνογραφικά sites και απομακρύνθηκε από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», η 30χρονη μίλησε για τις εξελίξεις. 

Η ίδια δεν επιθυμεί να γίνουν γνωστά τα στοιχεία της και υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που καλούν μέλη της οικογένειάς της και τους γνωστοποιούν ότι είναι εκείνη που έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ανέφερε: «Είμαι λίγο πιεσμένη γιατί με παίρνουν συνέχεια από κανάλια τηλέφωνο, βλέπω στην τηλεόραση κουβέντες που δεν έχω πει ή δεν έχω μιλήσει καν με τις συγκεκριμένες εκπομπές. Αισθάνομαι άσχημα γιατί ενοχλούν άτομα από το περιβάλλον μου, τα οποία δεν έχουν σχέση, είτε δεν είχαν γνώση του συμβάντος. Αλλά χαίρομαι που ακούστηκαν αυτά στη Βουλή από τον Τσακαλώτο και σήμερα πάλι που άκουσα τον υπουργό να λέει ότι θα αυστηροποιηθούν οι ποινές για τέτοια εγκλήματα. Αυτό που δίνει μία χαρά ότι μέσα από αυτό που έζησα θα αλλάξει κάτι στην κοινωνία. Δεν είναι απλά μία διαρροή προσωπικών στιγμών. Εγώ το βρίσκω καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων αυτή την πράξη. Οπότε είμαι αισιόδοξη ως προς αυτό.

Επίσης είχα ξανά επικοινωνία με την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα και τον κύριο Κανάκη και είπαν ότι θα με στηρίξουν και το εκτιμώ πολύ», είπε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Οι νέες καταγγελίες

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες μέρες από το Ράδιο Αρβύλα, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Απόψε μέσα από το Star προβλήθηκε μία νέα καταγγελία και τα μηνύματα που έστελνε ο παρουσιαστής σοκάρουν.

Η γυναίκα είναι ελεύθερη επαγγελματίας, ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και μετέφερε μέσω του δελτίου ειδήσεων τα μηνύματα, που της έστελνε ο παρουσιαστής. Η δημοσιογράφος, Τασούλα Παπανικολάου ανέφερε πως η κοπέλα είναι γνωστή στην Θεσσαλονίκη κι οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπολου: » Η παρενόχληση ξεκίνησε το 2017 με το εξής μήνυμα: …Με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ…ς. Η κοπέλα δεν του απάντησε, θεωρώντας πως θα σταματήσει. Το 2018 τής έστειλε: Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ. Τα μηνύματα τα έστελνε ενώ ήταν σε σχέση με την κοπέλα, που τον κατηγορεί για τα βίντεο.

Στο σκαμνί του κατηγορούμενου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τον ερχόμενο Φεβρουάριο

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για διακίνηση βίντεο και φωτογραφιών ερωτικών στιγμών σε ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Β. Παλαιού και Σπ. Τριάντου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» θα καθίσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Ήδη από το 2019 είχε κατατεθεί η μήνυση εις βάρος του από την 30χρονη καταγγέλλουσα, αλλά λόγω της πανδημίας το δικαστήριο αναβαλλόταν συνεχώς.

Η τελευταία ήταν φέτος τον Σεπτέμβριο, οπότε και ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε καν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Η εν λόγω αποκάλυψη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε υποβάλει υπόμνημα στη δικαιοσύνη μετά τη μήνυση που έγινε εις βάρος του από την πρώην σύντροφό του για διαρροή προσωπικών στιγμών τους, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ο πρώην συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» τόνιζε το 2019 πως όλα είναι μια… παρεξήγηση σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, το βράδυ της Πέμπτης (16/12).

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Όλα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας», είχε τονίσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο υπόμνημα.

Μετά τη δημόσια κατακραυγή, ο ίδιος άλλαξε νομική γραμμή: «Μεταμελήθηκα ειλικρινά και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που πρόσβαλα».

Παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο ίδιος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Συγκεκριμένα, μετέβη αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και παραδόθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σημειώνεται πως χθες, Τρίτη, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 23χρονη κοπέλα, για δημοσιοποίηση «ροζ» βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές.

Στο μεταξύ, στην ύπαρξη άλλων επτά παράνομων βίντεο με ισάριθμες κοπέλες τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αναφέρθηκε μέσω της ΕΡΤ και της εκπομπής “Συνδέσεις” ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο κοπέλες που προχώρησαν σε σχετική καταγγελία.

Μίλησε για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που ανεβάζουν σε 9 συνολικά τον αριθμό των αναρτημένων παράνομων “ροζ” βίντεο και είχε κάνει λόγο για εξελίξεις εντός της ημέρας.

«Σκάει» νέα καταγγελία για Παναγιωτόπουλο – «Φύλλο και φτερό» τα σπίτια σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο

Η μία μετά την άλλη «σκάνε» οι καταγγελίες για δημοσιοποίηση ροζ βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ τώρα διεξάγονται κατ΄οίκον έρευνες στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να γίνει και τρίτη καταγγελία εις βάρος του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, κινητά και υπολογιστές θα περάσουν από το «κόσκινο» των Αρχών. Κλιμάκια της Αστυνομίας ερευνούν για υλικό στα σπίτια του, προκειμένου να βρεθούν στοιχεία για τη συγκεκριμένη ή άλλες ανάλογες υποθέσεις.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τη φημολογία για τη σύλληψή του, παρουσιάστηκε οικοθελώς στην Αστυνομία.

Έφυγε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι στις 2.30 το μεσημέρι και κατευθύνθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Αν αυτό δεν συμβεί σήμερα, τότε ο παρουσιαστής θα παραμείνει κρατούμενος και το πρωί θα περάσει την πόρτα της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης. Εκεί ο Εισαγγελέας θα του απαγγείλει κατηγορίες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται από νεαρή γυναίκα ότι ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους.

Το πρωί ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας είπε ότι υπάρχουν «συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» όπου πρώην σύντροφοί του εκτίθενται στο διαδίκτυο εν αγνοία τους.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε ο δικηγόρος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1, μετά την αποκάλυψη, ότι υπάρχει μια παράνομη πλατφόρμα που υποκλέπτει και διαρρέει προς κάθε «ενδιαφερόμενο» ευαίσθητες πληροφορίες γυναικών.

«Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», πρόσθεσε ο δικηγόρος για να συνεχίσει: «Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».

«Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την “έλξη” για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητά του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητά του, για να συνάψει τις επαφές» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Όπως διευκρίνισε ο Απόστολος Λύτρας, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Αποκάλυψε, δε, πως έχει στη διάθεσή του μία καταγγελία από μία κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη σχετικά με τη λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους. Όπως είπε, την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πώς την λένε. Κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».

Σχετικές αναρτήσεις

Φόρτωση....

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου & cookie