Παιδοκτονία Πετρούπολη: Αυτές είναι οι ποινές για την μάνα και την γιαγιά του βρέφους..!!

Η ανατριχιαστική περιγραφή για το πως σκότωσε το βρέφος.

Ολοκληρώθηκε η δίκη της 19χρονης παιδοκτόνου της Πετρούπολης και της μητέρας της. Συγκλονίζει η παιδοκτόνος της Πετρούπολης! Ο εισαγγελέας ζήτησε ηπιότερη μεταχείριση!

Οι γυναίκες κρίθηκαν ένοχες και αφέθηκαν ελεύθερες μέχρι το Εφετείο. Ως περιοριστικούς όρους, ο Εισαγγελέας πρότεινε για τη 19χρονη την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και για την 56χρονη μητέρα της, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρεωτική εμφάνιση στο Α.Τ. κάθε 15 μέρες. Ξεκίνησε η δίκη της παιδοκτόνου της Πετρούπολης που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια! Η αντίδρασή της όταν είδε τη μάνα της! Η 19χρονη κρίθηκε ομόφωνα ενοχή για παιδοκτονία με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας (αρχικά είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία). Αποφασίστηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών. Ο εισαγγελέας πρότεινε την τυχόν αναστολή της κάθειρξης με περιοριστικούς όρους.

Η μητέρα της κρίθηκε ενοχή για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, με ψήφους 5-2. Της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών. Ο εισαγγελέας είχε προτείνει ποινή κάθειρξης 12 ετών και απορρίφθηκε ομόφωνα η αναγνώριση ελαφρυντικών, όπως αυτό του προτέρου έντιμου βίου που ζήτησε ο συνήγορος της.

Πηγή: athensmagazine.rg