Μουσική

Ο Post Malone αποκάλυψε ότι έγινε πατέρας – Απέκτησε κοριτσάκι – Hit Channel

Ο Post Malone ανέφερε σε συνέντευξή του ότι απέκτησε ένα κοριτσάκι και ότι αρραβωνιάστηκε με τη σύντροφό του.

Ο Post Malone αποκάλυψε ότι έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του τη Δευτέρα στην εκπομπή «The Howard Stern Show» του Sirius XM, ο 26χρονος ράπερ ανέφερε ότι απέκτησε πρόσφατα ένα κοριτσάκι με τη μακροχρόνια σύντροφό του, με την οποία είναι αρραβωνιασμένος.

Ο Post Malone αποκάλυψε την είδηση σε ανύποπτο χρόνο, απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με την ώρα που είχε ξυπνήσει για να πάει στο στούντιο την προηγούμενη ημέρα.

«(Ξύπνησα) στις 2:30 το μεσημέρι. Πήγα και φίλησα το κοριτσάκι μου και μετά πήγα και έπαιξα λίγη μουσική», είπε.

Ο Howard Stern τον διέκοψε για να τον ρωτήσει αν με τη φράση «το κοριτσάκι μου» αναφερόταν στη σύντροφό του. «Είναι η κόρη μου», απάντησε ο Post Malone πριν εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο κράτησε κρυφό τον ερχομό του πρώτου παιδιού.

«Θέλω να την αφήσω να πάρει τις δικές της αποφάσεις», ανέφερε ο 26χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος κυκλοφόρησε στις αρχές του Ιουνίου το νέο άλμπουμ του «Twelve Carat Toothache».

Post Malone - Lollapalooza 2021

Αργότερα, ο Howard Stern ρώτησε τον Post Malone αν έχει παντρευτεί με τη σύντροφό του, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ δημοσίως. «Είναι η αρραβωνιαστικιά μου», απάντησε o ράπερ.

Ο Post Malone ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι περίμενε το πρώτο του παιδί. τον προηγούμενο μήνα. Σε δήλωσή του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα γινόταν πατέρας για πρώτη φορά.

«Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν λυπημένος. Ώρα να φροντίσω το σώμα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου και να σκορπίσουμε όσο περισσότερη αγάπη μπορούμε κάθε ημέρα», είπε.

Αν και δεν είναι πολλά γνωστά για τη σύντροφό του, δεν είναι «κάποια που έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας».

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι γιόρτασε τον ερχομό της κόρης του με ένα μικρό ιδιωτικό πάρτι στη Νότια Καλιφόρνια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Zane Lowe στο Apple Music, ο Post Malone δήλωσε ότι ήταν «απίστευτα ενθουσιασμένος» που θα γινόταν πατέρας, κάτι που ονειρευόταν από τότε που ήταν παιδί και κυκλοφορούσε συνέχεια με μια κούκλα μωρό.

Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News