Μουσική

Ο Kendrick Lamar μιλά για το «Mr. Morale» σε μίνι – ντοκιμαντέρ για το ταξίδι του στην Γκάνα – Hit Channel

Μία ημέρα με τον Kendrick Lamar στην Γκάνα.

Την ίδια ημέρα που οι θαυμαστές του Kendrick Lamar άκουγαν για πρώτη φορά το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του «Mr. Morale & The Big Steppers», στις 13 Μαΐου, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον ράπερ να βρίσκεται στην Γκάνα.

Την Παρασκευή, ένα μήνα μετά την άφιξη του άλμπουμ, το Spotify έδωσε στη δημοσιότηταα ένα σύντομο ντοκιμαντέρ για το ταξίδι του Kendrick Lamar στην αφρικανική χώρα, με τον ράπερ να μιλάει για κάποια από τα θέματα του νέου άλμπουμ του.

Το βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών, με τίτλο «Μία ημέρα στην Γκάνα με τον Kendrick Lamar», ακολουθεί τον ράπερ καθώς κάνει το πρώτο του ταξίδι στην πρωτεύουσα της Γκάνας, την Άκκρα.

«Δεν μπορώ καν να σας πω τι ημέρα είναι. Απλά είμαι μέσα στη στιγμή», είπε στην αρχή.

Το βίντεο έχει ως soundtrack το τραγούδι «Crown» από το «Mr. Morale & The Big Steppers» και περιέχει πλάνα από ντόπιους που παίζουν μποξ, skateboard και ποδόσφαιρο, ενώ ο Kendrick Lamar δίνει μία σύντομη συνέντευξη.

«Σε αυτό το άλμπουμ είμαι πιο παρών από ποτέ», δήλωσε για το «Mr. Morale & The Big Steppers», ενώ επισκεπτόταν το Freedom Skatepark της Άκκρα στην Γκάνα, το οποίο χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από τον εκλιπόντα σχεδιαστή μόδας Virgil Abloh.

Kendrick Lamar

Όταν ο Lamar ρωτήθηκε για το τι συζητούσε με τα παιδιά της Άκκρα, απάντησε: «Απλά για το ότι είναι εδώ, για το πώς αισθάνονται που βρίσκονται εδώ και για τον Virgil».

«Αυτό που σημαίνει γι’ αυτούς, ξέρετε, ως προς το γεγονός ότι τους άφησε να έχουν αυτόν τον δημιουργικό χώρο για να διασκεδάσουν. Αυτό είναι ξεχωριστό», συνέχισε, αναφερόμενος στον Virgil Abloh, ο οποίος γεννήθηκε στην Αμερική από Γκανέζους μετανάστες γονείς.

Ενώ βρισκόταν στην παραλία, ο Kendrick Lamar ο οποίος έγινε 35 ετών στις 18 Ιουνίου, αστειεύτηκε για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να διαβάσει τα άρθρα για το νέο άλμπουμ του και μίλησε εκτενώς στον Carl Chery, επικεφαλής του Spotify για την urban μουσική, για το τραγούδι «Father Time» από το «Mr. Morale & The Big Steppers».

«Μια από τις αγαπημένες μου ατάκες στο άλμπουμ είναι εκεί που (η Whitney Alford, η σύζυγός του) λέει: “Πρέπει πραγματικά να κάνεις ψυχοθεραπεία”. Κι εγώ λέω: “Οι πραγματικοί μαύροι δεν κάνουν ψυχοθεραπεία”, γιατί έτσι αισθάνονται οι μαύροι», ανέφερε ο Kendrick Lamar.

«Μεγαλώσαμε με τους γονείς μας να μην ξέρουν για αυτά, οι παππούδες μας να μην ξέρουν για αυτά. Ζεις και βιώνεις αυτά τα άσχημα και τα αντιμετωπίζεις αμέσως ή δεν τα αντιμετωπίζεις ποτέ. Εμείς μάθαμε να κρατάμε μέσα μας όλα τα προβλήματά μας», εξήγησε.

«Να προκαλέσω τον εαυτό μου να κάνει ψυχοθεραπεία. Αυτό είναι ένα εντελώς νέο βήμα για μία εντελώς νέα γενιά. Είναι ανάπτυξη», τόνισε και σημείωσε επίσης: «Η ζωή έχει να κάνει με την εμπειρία και ο καθένας έχει τη δική του διαφορετική εμπειρία».

Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News