Μουσική

Ο Jin των BTS «ένιωθε πάντα απογοητευμένος»: «Αυτό έχει αλλάξει τώρα» – Hit Channel

«Ο χαρακτήρας μου έχει αλλάξει πολύ τώρα».

Ο Jin των BTS μιλάει για την αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει στη ζωή του και την ευτυχία που του δίνει η δουλειά του.

Σε συνέντευξή του στο «Weverse Magazine» που κυκλοφόρησε αφού οι BTS ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν ένα εκτεταμένο διάλειμμα, ο Jin μίλησε για την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής του και την επίτευξη της ισορροπίας μεταξύ του ρόλου του στο συγκρότημα και της προσωπικής ζωής του.

«Παλιά, κάθε φορά που έπρεπε να κάνω κάτι, πίστευα ότι ήταν πολύ σημαντικό. Αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσα να χειριστώ κάτι τόσο μεγάλο αυτή τη στιγμή», εξομολογήθηκε ο 29χρονος τραγουδιστής των BTS.

«Πάντα ένιωθα απογοητευμένος, αλλά ο χαρακτήρας μου έχει αλλάξει πολύ τώρα, πιστεύω. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει συμβεί στο μυαλό μου είναι ότι τώρα, ακόμα και αν υπάρχει ένα μεγάλο project στα σκαριά, πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω τώρα», εξήγησε.

«Τώρα, αντί να πω “πώς μπορώ να το χειριστώ αυτό;”, λέω “μπορώ να το χειριστώ!”, όταν δημιουργώ τραγούδια για να τα ακούσουν άλλοι άνθρωποι», συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε αν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με κάτι δικό του, ο Jin των BTS αποκάλυψε την ιδέα που έχει στο μυαλό του.

«Σκέφτηκα να πάω σε ένα variety show για να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο, όχι για το συγκρότημα ή λόγω της δημοτικότητάς μου ή για τη δουλειά, επειδή τα γυρίσματα αυτών των εκπομπών μπορεί να με κάνουν να έχω χαρούμενη διάθεση», είπε.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα στα βαριετέ σόου που είναι δύσκολα, φυσικά, αλλά είναι επίσης μία ευκαιρία να γελάς όλη την ημέρα στο πλατό», πρόσθεσε.

Jin - BTS

Στη συνέχεια, ο Jin αναφέρθηκε στις συναυλίες των BTS στο Λας Βέγκας τον Απρίλιο, τις οποίες παρακολούθησε εν μέρει από το περιθώριο λόγω ενός τραυματισμού στο δάχτυλο.

«Έχω μιλήσει για το γεγονός ότι ένιωθα σαν να παρακολουθούσα τόσο τα άλλα μέλη του συγκροτήματος όσο και το ARMY στην πιο πρόσφατη συναυλία, σωστά; Θέλω λοιπόν να το κάνω για να το απολαύσω – είμαι στη σκηνή και κάνω μία εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα παρακολουθώ από κοντά μία συναυλία των BTS», ανέφερε.

«Βρίσκομαι σε ένα variety show, αλλά παρακολουθώ αυτό το show από κοντά», σημείωσε.

Σχετικά με την ικανότητά του να εργάζεται συνεχώς σκληρά, ο Jimin λέει ότι το κάνει επειδή οι BTS αυτό είναι η «ευτυχία» του.

«Λένε ότι συνήθως δεν είναι πάρα πολλές οι φορές που οι άνθρωποι μπορούν να βρουν την ευτυχία στη δουλειά που κάνουν σε ένα γραφείο. Αλλά συνειδητοποιώ ότι βρίσκω την ευτυχία στη δουλειά μου», είπε.

«Νομίζω ότι ο λόγος που μπόρεσα να συμμετάσχω σε αυτή τη μεγάλη συναυλία στο Λας Βέγκας και στην εμφάνιση στα Grammy ήταν επειδή ήμασταν μαζί οι επτά μας. Με αυτόν τον τρόπο, ζω τη ζωή μου χάρη στην ευτυχία που μου προσφέρει το ARMY και πρέπει να κάνω αυτά τα πράγματα για να εξασφαλίσω ότι το ARMY είναι ικανοποιημένο», συνέχισε.

Κάθε μέλος των BTS μίλησε ξεχωριστά στο «Weverse Magazine» με αφορμή την κυκλοφορία της νέας τριπλής συλλογής τους «Proof» και οι συνεντεύξεις κυκλοφορούν επίσης ξεχωριστά.

Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News