Μουσική

Ο Chris Brown δεν θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο του Michael Jackson – Hit Channel

«Δεν θα μπορούσα να τραγουδήσω ένα τραγούδι αν δεν υπήρχε ο Michael Jackson», σχολιάζει ο Chris Brown.

Ο Chris Brown απάντησε στη διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με το αν είναι καλύτερος από τον Michael Jackson.

Όταν είσαι ο βασιλιάς της pop, θα συγκρίνουν μαζί σου τις επόμενες γενιές καλλιτεχνών.

Ο Jay-Z υποστήριξε ότι «η Beyoncé είναι μια εξέλιξη του Michael Jackson», αν και μάλλον είναι προκατειλημμένος, ενώ στο διαδίκτυο έγινε πέρυσι έντονη συζήτηση για το κατά πόσο ο Drake ήταν στο επίπεδο του Michael Jackson, αφού ο ράπερ κατέρριψε αρκετά από τα μακροχρόνια ρεκόρ του εκλιπόντος θρύλου.

Ένας καλλιτέχνης που έχει συγκριθεί με τον Michael Jackson περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον είναι ο Chris Brown. Ακόμα και ο 50 Cent είπε κάποτε ότι ο Brown ήταν καλύτερος διασκεδαστής από τον Jackson.

Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι ο Chris Brown δεν πιστεύει ότι βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο Big Boy TV αυτή την εβδομάδα, ο 33χρονος τραγουδιστής της R&B ρωτήθηκε για την άποψη των θαυμαστών του που δηλώνουν ότι είναι καλύτερος από τον Michael Jackson.

«Εγώ μένω έξω από αυτό. Κατά κάποιο τρόπο κρατάω απόσταση. Η προσωπική μου άποψη σχετικά με αυτό είναι δεν θα μπορούσα καν να αναπνεύσω ή να τραγουδήσω ένα τραγούδι αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος», είπε για τον Michael Jackson.

«Έτσι, δεν ξέρω αν με βλέπουν σαν τον (Michael) Jordan και τον Kobe (Bryant), αλλά εγώ δεν το βλέπω», σημείωσε.

Ο Chris Brown επέμεινε στη στάση του: «Δεν μπορώ καν να το σκεφτώ. Είναι έτη φωτός μακριά. Δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός. Με τίποτα. Έχω αφιερώματα και πολλά πράγματα αυτού του ανθρώπου κρεμασμένα στο σπίτι μου. Όχι, δεν είμαι καλύτερος από αυτόν».

Παρότι ο Chris Brown ήταν κατηγορηματικός στην απάντηση, πιθανότατα οι συγκρίσεις θα συνεχίσουν να οργιάζουν από την πλευρά των θαυμαστών του.

Ο Chris Brown βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του δέκατου άλμπουμ του, «Breezy», το οποίο θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Το «Breezy» έπεται του «Indigo» του 2019 και περιλαμβάνει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Lil Wayne, Blxst, Jack Harlow, H.E.R., Ella Mai, Fivio Foreign, Torey Lanez και Wizkid.


Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News