Νίκος Οικονομόπουλος: Η νέα επιτυχία που θα ακούς «Καθημερινά» (video)..!!

Η νέα επιτυχία που θα ακούς «Καθημερινά» στη ζωή σου, στο αυτοκίνητό σου, στη δουλειά σου, στο κινητό σου, στα βράδια και τα πρωινά σου.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal το ολοκαίνουργιο και άκρως πολυαναμενόμενο τραγούδι του με τίτλο «Καθημερινά».

Ο πιο εμπορικός καλλιτέχνης της γενιάς του επιστρέφει δισκογραφικά τη στιγμή που η τελευταία καλοκαιρινή επιτυχία του συνεχίζει να ακούγεται… τέρμα ακόμα και το φθινόπωρο.

Το summer hit «Βάλ’ Το Τέρμα» του Νίκου Οικονομόπουλου έχει συμπληρώσει τέσσερις διαδοχικές εβδομάδες στο Νο. 1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ενώ το video clip του έχει προβληθεί πάνω από 14,5 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Στην πιο δημιουργική περίοδο της καριέρας του, ο Νίκος Οικονομόπουλος δίνει τώρα τη σκυτάλη στη δυναμική μπαλάντα «Καθημερινά», μία ευθυτενής εξομολόγηση, αλλά και ένα πολύ δύσκολο ερμηνευτικά κομμάτι, που μόνο εκείνος θα μπορούσε να τραγουδήσει τόσο συγκλονιστικά και να αγγίξει με τη συναισθηματική και αψεγάδιαστη ερμηνεία του.

Τη μαγική μουσική του «Καθημερινά» υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους υπέροχους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια, δύο καταξιωμένοι δημιουργοί οι οποίοι έχουν χαρίσει στον Νίκο Οικονομόπουλο επιτυχίες που αγαπήθηκαν και απέκτησαν μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

Τη διεύθυνση της παραγωγής ανέλαβε ο Γιάννης Δουλάμης και τη μουσική παραγωγή έκανε ο Κώστας Καλημέρης.

Το «Καθημερινά» συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό music video σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα. Η μοναξιά και τη μελαγχολία του πρωταγωνιστή, στην προσπάθειά του να κάνει σκόνη το παρελθόν, ξετυλίγονται στις οθόνες μας σαν ταινία.

Μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Νίκος Οικονομόπουλος στρέφει το ενδιαφέρον του στην έναρξη των χειμερινών εμφανίσεών του στο «Κέντρο Αθηνών», που θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Πηγή: hit-channel.com