Νέες αποκαλύψεις στη Ρόδο: Αντάλλασαν σε κλειστό group στο facebook γυμνές πόζες από τις κοπέλες τους..!!

Μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, σάλος έχει ξεσπάσει στη Ρόδο με τον πατέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας να καταγγέλλει ότι νεαροί ντόπιοι αλλά κι φοιτητές από άλλα μέρη της Ελλάδας έχουν δημιουργήσει μια κλειστή ομάδα στο facebook στην οποία ανταλλάσουν γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες με τις οποίες είχαν σχέσεις, χωρίς οι ίδιες να έχουν ιδέα.

Η ύπαρξη της ομάδας στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης ήταν κρυμμένο μυστικό μεταξύ των νεαρών που αρχικά έκαναν ανταλλαγή γυμνών και ημίγυμνων φωτογραφιών των εκάστοτε κοριτσιών με τα οποία διατηρούσαν σχέση ή είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Αργότερα, όπως έγινε γνωστό, άρχισαν να στέλνουν ο ένας στον άλλον και βιντεάκια από τις σεξουαλικές επαφές τους ή από αυστηρά προσωπικές στιγμές, όπως το στριπτίζ που έκανε μία ανυποψίαστη κοπέλα στο αγόρι της.

Ο αριθμός των μελών της ομάδας αυξανόταν σιγά σιγά και μοιραία το «αλισβερίσι» διαδόθηκε. Εξάλλου, το πράγμα άρχισε να «χοντραίνει», αφού είχαν προχωρήσει και σε μικροεκβιασμούς προς τα έντρομα κορίτσια από τα οποία είχαν υποκλέψει τις προσωπικές στιγμές τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακόψουν τις σπουδές τους πολλά από τα θύματα και να επιστρέψουν ντροπιασμένες στα σπίτια τους.

Πρόκειται για κορίτσια από επαρχία αλλά και από αστικά κέντρα που είχαν μόλις αποφοιτήσει από το λύκειο και πέρασαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο. Τεσσερισήμισι μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, ο χαροκαμένος πατέρας της Γιάννης αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί τηλεφωνήματα που του κατήγγειλαν ότι και άλλα κορίτσια έχουν πέσει θύματα βιασμού στο νησί των ιπποτών. Όμως, οι περιπτώσεις αυτές δεν έχουν καταγγελθεί επισήμως στην αστυνομία.

«Έλαβα τρεις κλήσεις από γονείς φοιτητριών από Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μου είπαν ότι άγνωστοι βίασαν τα παιδιά τους αλλά δεν το είχαν αποκαλύψει από φόβο. Κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα» τόνισε ο κ. Τοπαλούδης.

Πηγή: Espresso