Οι Monimas σε ένα τραγούδι ερωτικό και…«Ανεξήγητο»..!!

Ένα τρυφερό ερωτικό τραγούδι από τους Monimas.

Οι Monimas εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με την Panik Records με ένα τραγούδι άκρως ανεβαστικό και… «Ανεξήγητο».

Η ταλαντούχα μπάντα, μετά το «Look» που είχε την υπογραφή του Βασίλη Καρρά, επιστρέφει με το «Ανεξήγητο», σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου.

Το «Ανεξήγητο» κυκλοφορεί με lyric video από τον Mike Marzz και μας παρασύρει στο ρυθμό του από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

«Ανεξήγητο ποσά χαμογελά χωράνε σε πρόσωπα που αγαπάνε και ποσά δάκρυα κυλάν από τα ματιά τους… Ανεξήγητο πόσα σωστά και ποσά λάθη ονομάζουμε αγάπη… Ανεξήγητο τόσο απλό και ανεκτίμητο…», τραγουδούν οι Monimas.

«Είναι ανεξήγητο κι όμως το λέμε αγάπη, είναι ανεξήγητο να συγχωρείς τόσα λάθη, ταξίδι από τη γη στον ουρανό, τόσο μαγικό, είναι ανεξήγητο…»

Οι Monimas αποτελούνται από τους Γρηγόρη Πάνο (φωνή), Βασίλη Παπανικολάου (κιθάρα) και Γιώργο Φυδάνη (ντράμς) και έχουν κάνει αξιόλογα πρώτα βήματα στη μουσική.

Παρά το γεγονός ότι προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, έδειξαν ένα στιγμιαίο και αυθόρμητο δέσιμο, καθώς η αγάπη τους για τη μουσική ήταν εκείνη που τους ένωσε. Το ανερχόμενο συγκρότημα μετράει μόλις τέσσερα χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, αλλά έχει πολλές εμφανίσεις και συνεργασίες στο βιογραφικό του.

Εκτός από τα singles τους, έχουν στο ενεργητικό τους πολλές live εμφανίσεις τόσο σόλο όσο και με καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Μπάμπης Στόκας και σίγουρα ήρθαν για να μείνουν.

Πηγή: hit-channel.com