Μουσική

Måneskin: «Αποδείξαμε στους επικριτές μας ότι έκαναν λάθος» – Hit Channel

«Πού είναι τώρα αυτοί που μας επέκριναν;», αναρωτιέται ο Damiano David των Måneskin.

Οι Måneskin πιστεύουν ότι με την τεράστια επιτυχία τους απέδειξαν στους επικριτές τους ότι έκαναν λάθος.

Το ιταλικό ροκ συγκρότημα, το οποίο σχηματίστηκε το 2016, έχει καταγράψει μια εντυπωσιακή άνοδο από τότε που κέρδισε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2021.

Οι Måneskin θεωρούν ότι η επιτυχία που σημείωσαν το τελευταίο έτος, δικαίωσε την επιμονή και το πείσμα τους.

Ο Damiano David, ο frontman του συγκροτήματος, εξήγησε μιλώντας στο BBC: «Όλα ξεκίνησαν καλά, και τότε ξαφνικά, οι άνθρωποι άρχισαν να προσπαθούν να μας εμποδίσουν να κάνουμε αυτό που πιστεύαμε ότι ήταν το καλύτερο για εμάς».

«Αυτό το είδος μουσικής με αυτή την αισθητική, να επικοινωνούμε με αυτόν τον τρόπο και ο κόσμος δεν συμφωνούσε μαζί μας. Αλλά εμείς συνεχίσαμε να πιστεύουμε σε αυτό και, στο τέλος, είπαν ότι είχαμε δίκιο», συνέχισε.

Måneskin

Ο Ethan Torchio, ο ντράμερ του συγκροτήματος, τόνισε οι Måneskin δεν παρέκκλινε ποτέ από το αρχικό τους σχέδιο, παρά την εξωτερική πίεση και την κριτική που δέχτηκαν.

«Οι άνθρωποι που μας επέκριναν στο παρελθόν τώρα παλεύουν. Και λένε: “Είστε το καλύτερο ροκ συγκρότημα που υπήρξε, είστε απίστευτοι, είστε υπέροχοι”. Αλλά ποτέ δεν το είπατε αυτό πριν γίνουμε διάσημοι, οπότε δεν σας εμπιστευόμαστε», είπε.

Ο Damiano David πρόσθεσε: «Πού είναι αυτοί οι άνθρωποι τώρα; Δεν ξέρω. Νομίζω ότι περνάνε δύσκολες νύχτες επειδή τα καταφέραμε. Νομίζω ότι τους τρώει αρκετά».

Παρόλα αυτά, ο Damiano δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη φήμη που απέκτησε. Ο τραγουδιστής των Måneskin προτιμά να περνάει τον χρόνο του στο σπίτι, αλλά τώρα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα.

«Νομίζω ότι είναι δύσκολο και ο καθένας αντιδρά με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε.

«Εγώ δυσκολεύτηκα λίγο γιατί είμαι σπιτόγατος. και είμαι πολύ χαλαρός και δεν μου αρέσει να μένω μακριά από το σπίτι για πολύ καιρό. Αλλά φυσικά πρέπει να το διαχειριστείς και να βρεις κάποιον τρόπο για να νιώθεις ότι είσαι στο σπίτι σου, ακόμα και αν δεν είσαι. Έτσι έμαθα κάποια κόλπα που με βοήθησαν να παραμείνω συγκεντρωμένος και υγιής», πρόσθεσε.

Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News