Λιποθύμησε ο κουμπάρος, σωριάστηκε σαν τσουβάλι και…σχόλασε ο γάμος (Video)..!!

Η τελετή ήταν σε εξέλιξη. Η νύφη και ο γαμπρός έμοιαζαν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Στη μια πλευρά στεκόταν η κουμπάρα που ήταν φίλη της νύφης και στην άλλη πλευρά βρισκόταν ο κουμπάρος που ήταν φίλος του γαμπρού. Τη στιγμή που μιλούσε η κουμπάρα στο μικρόφωνο και ευχόταν στο ζευγάρι, ο κουμπάρος λιποθύμησε και σωριάστηκε στο έδαφος. Έπεσε με το πρόσωπο κατά γης και μάλιστα έσπασε και τα μπροστινά του δόντια.

Το περιστατικό συνέβη σε κτήμα εκδηλώσεων στο Σνόχοσμιθ στη Ουάσιγκτον. Ο κόσμος πάγωσε και κανείς δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Μια φωνή από τους συγκεντρωμένους ακούγεται: «Κάποιος να φέρει ένα ποτήρι νερό».

Ο κόσμος μετά τις πρώτες αμήχανες στιγμές σπεύδει να βοηθήσει τον κουμπάρο και πράγματι ύστερα από λίγο εκείνος ξαναβρίσκει τις αισθήσεις του. Έχασε όμως πολλά από τα μπροστινά του δόντια. Ο άνδρας φεύγει από την τελετή υποβασταζόμενος και με μια χαρτοπετσέτα πιέζει τα σπασμένα του δόντια.

Στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε οι γιατροί δεν διαπίστωσαν κάποια διάσειση, όμως όπως του είπαν θα χρειαστεί άμεσα οδοντίατρο…

Πηγή: topontiki.gr