Lifestyle

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βάφτισε τον δεύτερο γιο της – Το λευκό μίνι της «Queen Dina» και η λαμπερή τελετή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που απολαμβάνει την καθημερινότητά της με τους δύο γιους της, καρπούς του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έφερε στον κόσμο τον πρώτο της γιο Βλάσση το 2023, σήμερα (22.06.2025) βάφτισε και τον δεύτερο γιο της που πήρε το όνομα Βασίλης, από τον αγαπημένο πατέρα της – και ίδιο με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε το δεύτερο παιδάκι της πέρσι, το οποίο σε λίγες μέρες θα γίνει ενός έτους.

Η βάφτιση έγινε «υπό άκρα μυστικότητα», αφού οι γονείς του μικρού Βασίλη δεν ανέβασαν αναρτήσεις σχετικά με το μυστήριο.

Ωστόσο, κάποιοι στενοί φίλοι της «Queen Dina» μοιράστηκαν στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την βάφτιση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο The Royal Beach στη Βουλιαγμένη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τη σειρά της, αποκάλυψε μόνο το look που επέλεξε για τη βάφτιση του γιου της, το οποίο αποτελούνταν από ένα μίνι λευκό φόρεμα, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Παράλληλα και οι συνεργάτες της γνωστής παρουσιάστριας ανέβασαν φωτογραφίες από το χτένισμα και το μακιγιάζ που επέλεξε για την ξεχωριστή μέρα.

spyropoulouspyropoulou

spyropoulouspyropoulou

spyropoulouspyropoulou

spyropoulouspyropoulou

Οι φίλοι της Πλάτων Παπαγιαννόπουλος και Υβόννη Ντόστα ανέβασαν φωτογραφίες από την βάφτιση.

Υπενθυμίζεται ότι Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκαν στις 2 Οκτωβρίου 2022.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Παρθένα Χοροζίδου: «Αν δω οδηγό να μην διαλέγει λωρίδα, προσπερνάω, σταματάω μπροστά του και πηγαίνω με 20»

admin

Kate Hudson και Goldie Hawn: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Σκιάθο

admin

Το «κρυμμένο διαμάντι» των Κυκλάδων βρίσκεται δίπλα στη Μύκονο και το λατρεύει η Μόνικα Μπελούτσι κι άλλοι σταρ

admin