Lifestyle

Kate Hudson και Goldie Hawn: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Σκιάθο

Τελευταίες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στα πανέμορφα μέρη της Σκιάθου απόλαυσαν η Kate Hudson και η μητέρα της, Γκόλντι Χον, οι οποίες αναχώρησαν από το νησί με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ ταξίδεψαν πριν από λίγες ημέρες στο όμορφο νησί των Σποράδων μαζί με τους συντρόφους τους. Η Kate Hudson με τον αρραβωνιαστικό της, Danny Fujikawa και η Γκόλντι Χον με τον σύζυγό της, Κερτ Ράσελ και παράμειναν σε αυτό για περίπου μία εβδομάδα.

Ο φωτογραφικός φακός του skiathoschannel.gr, απαθανάτισε την όμορφη παρέα τους σε από τις τελευταίες τους στιγμές στο νησί, την ώρα που  επιβιβάζονταν σε ένα πολυτελές γιοτ. 

Παράλληλα, στη συντροφιά τους προστέθηκαν κάποια στιγμή και ο αδερφός της Κέιτ Χάντσον, Όλιβερ Χάντσον, με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.

kate hudson skiathos
Ο Όλιβερ Χάντσον και η Κέιτ Χάντσον / skiathoschannel.gr
kate hudson skiathos
Ο Όλιβερ Χάντσον / skiathoschannel.gr
kate hudson skiathos
Η Γκόλντι Χον / skiathoschannel.gr

Η Κέιτ Χάντσον με τον Ντάνι Φουτζικάουα έφτασαν στην Σκιάθο το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Ιουνίου  με learjet από το Λούτον της Αγγλίας και ακολούθησαν ο θετός πατέρας της, Κερτ Ράσελ και η μητέρα της, Γκόλντι Χόουν από το αεροδρόμιο του Μονάχου.

kate hudson skiathoskate hudson skiathos
Η Κέιτ Χάντσον / skiathoschannel.gr
kate hudson skiathoskate hudson skiathos
Η Γκόλντι Χον / skiathoschannel.gr

 Όλη η οικογένεια διέμεινε στην πολυτελή βίλα τους στις Αχλαδιές της Σκιάθου. 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Άρης Μουγκοπέτρος έβγαλε τα καρφιά από το δάχτυλό του – Η νέα φωτογραφία με το τραυματισμένο χέρι του

admin

H Αθηνά Οικονομάκου εξηγεί γιατί πήγε στις Μαλδίβες: «Δεν είμαι εδώ για luxury διακοπές»

admin

Σάσα Σταμάτη: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την είδηση ότι αποχωρεί από το «Πρωινό»

admin