Lifestyle

Coldplay: Έτοιμοι για την συναυλία τους στο ΟΑΚΑ, οι καινοτομίες, τα ποδήλατα και τα τρομερά σκηνικά

Οι Coldplay θα πραγματοποιήσουν μια εντυπωσιακή συναυλία στο ΟΑΚΑ, με το γνωστό συγκρότημα να αναμένεται να ξεσηκώσει τους θεατές που θα δώσουν το παρών, σε μια ξεχωριστή παράσταση.

Οι Coldplay θα έχουν το Σάββατο (8/06/24) και την Κυριακή (9/06/24) δυο μεγάλες συναυλίες στην χώρα μας, με το ΟΑΚΑ να φορά τα καλά του προκειμένου να φιλοξενήσει το γνωστό συγκρότημα.

Όπως είναι λογικό σε ένα τέτοιο γεγονός ένα τέτοιο γεγονός δεν γίνεται να μην έχει φαντασμαγορικά σκηνικά, καθώς θα υπάρξουν εκατοντάδες μπαλόνια, πυροτεχνήματα, αλλά και όχι μόνο.

Η Αντωνία Καούρη θα τραγουδήσει πρώτη στις 19:00, ενώ στις 20:00 θα ακολουθήσει η Maisie Peters.

Αναφορικά με τους Coldplay, αναμένεται να βγουν στην πίστα λίγο μετά της 21:00, προκειμένου να ερμηνεύσουν τις μοναδικές τους επιτυχίες και να ξεσηκώσουν το κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συναυλία πέρα από τον μουσικό της χαρακτήρα, θα έχει και ορισμένες οικολογικές δραστηριότητες, μιας και ο Κρις Μάρτιν με την παρέα του έχουν έντονη «πράσινη» συνείδηση. 

Κάπως έτσι οι θεατές θα δουν τις ειδικά διαμορφωμένα σκηνικά, με τα στατικά ποδήλατα, στα οποία ο αναβάτης θα μπορέσει να παράγει ηλεκτρική ενέργεια να ξεχωρίζουν.

Επίσης τα ειδικά βραχιολάκια LED που θα φορούν οι θεατές, έχουν φτιαχτεί από ανακυκλώσιμα υλικά, με τους διοργανωτές μάλιστα να καλούν τον κόσμο να τα επιστρέψει μετά το τέλος της συναυλίας.

Όπως είναι λογικό η συναυλία των Coldplay έχει στόχο να περάσει μηνύματα για την αγάπη και την προστασία του πλανήτη, με μέρος των εσόδων να διατίθενται για το καθάρισμα των ωκεανών κι άλλες δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος.

Κινήσεις που δείχνουν στο κοινό πως η μουσική πέρα από ψυχαγωγία, μπορεί και να έχει άλλες δράσεις.

Τι πρέπει να έχει μαζί του το κοινό

Αξίζει να σημειωθεί πως μια τέτοια συναυλία χρειάζεται προσοχή, καθώς ο συνωστισμός θα είναι τεράστιος, ενώ η έντονη ζέστη που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα, χρίζει αναγκαία να υπάρξουν μέτρα προστασίας.

Στο πλαίσιο αυτό οι Coldplay με μήνυμα τους, καλούν το κοινό να έχει μαζί του παγούρια αντί για πλαστικά μπουκάλια, με τον κόσμο να μπορεί να τα γεμίσει στις βρύσες που θα είναι τοποθετημένες.

Επίσης προτείνει στους παραβρισκόμενους να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αντί για τα αυτοκίνητα του, προκειμένου να γίνει με ομαλό τρόπο η μεταφορά του στο ΟΑΚΑ.

Μην φτάσετε πολύ νωρίς για τη συναυλία.

Οι πόρτες δεν θα ανοίξουν πριν από τις 17:00 και δεν σας συμβουλεύουμε να καθίσετε έξω στη ζέστη.

Φέρτε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό (χωρητικότητας 500ml) που θα γεμίζετε ξανά. Υπάρχουν σταθμοί νερού όπου μπορείτε να ξαναγεμίσετε.

Φορέστε αντηλιακό.

Αποφύγετε την κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ όσο βρίσκεστε στο χώρο. Θα σας αφυδατώσει.

Φορέστε ελαφριά ρούχα για να κυκλοφορεί ο αέρας.

Φορέστε καπέλο.

Εάν αισθάνεστε υπερβολική ζέστη, αναζητήστε σκιά όπου μπορείτε.

Ελάτε με ελαφρύ εξοπλισμό.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι υπάρχει πολιτική για τις τσάντες, καθώς δεν επιτρέπονται τσάντες μεγαλύτερες από το μέγεθος Α4.

Εάν αισθανθείτε αδιαθεσία ή λιποθυμία, ζητήστε βοήθεια από το προσωπικό της συναυλίας και τις ιατρικές ομάδες.

Τα εισιτήρια έχουν γίνει sold out με τον κόσμο που θα δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ να αναμένεται να παρακολουθήσει ένα φαντασμαγορικό σόου, με τους Coldplay να έρχονται στη χώρα μας προκειμένου να γεμίσουν χαρά μικρούς και μεγάλους. 

 

Μάλιστα θα υπάρξει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος, προκειμένου κωφά και βαρήκοα άτομα να μπορέσουν να νιώσουν τις δονήσεις της μουσικής, μέσω ηλεκτρικών γιλέκων τα οποία θα τους προσφερθούν δωρεάν.

Πριν την έναρξη της συναυλίας των Coldlpay, θα πραγματοποιηθεί touch tour, με τυφλά και με μειωμένη όραση άτομα, να μπορέσουν να απολαύσουν μια ξενάγηση στη σκηνή και στα backstage.

Ακόμα, σε μία από τις πιο κεντρικές εισόδους του σταδίου, θα λειτουργεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος: ένα άνετο, ήσυχο δωμάτιο, στο οποίο όποιος θέλει, μπορεί εκεί να ηρεμεί και να απομονωθεί από ήχους και πολυκοσμία.

Φωτογραφίες: Έφη Φανάρα/newsit.gr

 


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Δύο ξένοι στην αποφοίτηση του γιου του ηθοποιού

admin

Πέθανε ο συνθέτης Μαρκ Τζέιμς που έγραψε το «Suspicious Minds» του Έλβις Πρίσλεϊ

admin

Άννα Πρέλεβιτς: Όταν μιλάω για τον άντρα μου, συγκινούμαι

admin