Ήταν μεθυσμένοι, δεν μπορούσαν να κάνουν σεξ, δολοφόνησαν το μωρό τους που έκλαιγε (Photos)..!!

Οι φρικτές λεπτομέρειες μιας βρεφοκτονίας αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια της δίκης των γονιών του άτυχου βρέφους, το οποίο έπεσε θύμα ενός μεθυσμένου καυγά των ανθρώπων που το έφεραν στη ζωή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στη δίκη του Λουκ Μόργκαν και της Έμμα Κόουλ στη Βρετανία για τη δολοφονία του εννέα εβδομάδων παιδιού τους, Κάιλ, το βρέφος πλήρωσε το μεθύσι του πατέρα του.

Όπως ανέφεραν οι μάρτυρες στη δίκη, ο Μόργκαν και η Κόουλ στις 29 Απριλίου του 2014 ακούστηκαν να καυγαδίζουν μεθυσμένοι, με αντικείμενο του καυγά τους το σεξ.

Για την ακρίβεια, όπως ανέφεραν αυτήκοοι μάρτυρες, ο Μόργκαν ζητούσε από την Κόουλ να κάνουν σεξ, αλλά εκείνη δεν ήθελε ή δεν μπορούσε και ο καυγάς όλο και φούντωνε.

Την ίδια στιγμή το άτυχο βρέφος έκλαιγε, κάτι που οδήγησε σε έκρηξη του Μόργκαν, ο οποίος φέρεται να το έπνιξε με μαξιλάρι ή να το πίεσε μέχρι θανάτου στο στήθος.

Όπως και νά΄χει, όταν οι γονείς συνειδητοποίησαν ότι το παιδί τους δεν ανέπνεε και κάλεσαν ασθενοφόρο, ήταν ήδη αργά και το βρέφος είχε χάσει τη ζωή του, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχαν σπάσει και πλευρά του.

Μάλιστα, όταν το βρέφος σταμάτησε να κλαίει, οι μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Μόργκαν έλεγε ότι το παιδί είχε πεθάνει ξαφνικά, ενώ η Κόουλ του έλεγε να σκάσει.

Οι γονείς δικάζονται για φόνο, ανθρωποκτονία, κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε θανάσιμο κίνδυνο, ενώ από τα στοιχεία της δίκης προκύπτει ότι πριν από το φόνο, κακομεταχειρίζονταν το παιδί τους.

Η δίκη συνεχίζεται και κατά τα φαινόμενα ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς επί των κεφαλών των δύο γονέων.

Πληροφορίες: Daily Mail