Μουσική

Η Megan Thee Stallion θέλει να δει τον Tory Lanez στη φυλακή για τους πυροβολισμούς εναντίον της – Hit Channel

Η Megan Thee Stallion υποστηρίζει ότι έχει παρουσιαστεί ως ο κακός της υπόθεσης.

Ο πόλεμος λέξεων μεταξύ της Megan Thee Stallion και του Tory Lanez συνεχίζεται εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, αλλά η ράπερ από το Χιούστον είναι πολύ ξεκάθαρη στη στάση της όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ελπίζει να τελειώσουν όλα.

Η Megan Thee Stallion θέλει ο ράπερ και πρώην φίλος της Tory Lanez να περάσει την πόρτα της φυλακής για την επίθεση με πυροβολισμούς εναντίον της και τον τραυματισμό της στο πόδι κατά τη διάρκεια ενός καυγά τον Ιούλιο του 2020.

Σε μία νέα συνέντευξή της στο Rolling Stone, η Megan Thee Stallion δήλωσε ότι πιστεύει ότι έχει παρουσιαστεί ως ο κακός της υπόθεσης.

«Θέλω να πάει στη φυλακή. Θέλω να τον βάλουν στα υπόγεια της φυλακής», είπε χαρακτηριστικά η 27χρονη ράπερ.

Η Megan Thee Stallion υποστήριξε ακόμη ότι ο κόσμος δεν αντιμετωπίζει στα σοβαρά το περιστατικό και δεν καταλαβαίνει τον λόγο που συμβαίνει αυτό, επικαλούμενη τα ατελείωτα κύματα από memes και χλευασμού εις βάρος της.

Megan Thee Stallion

«Κατά κάποιο τρόπο έγινα η κακιά. Και δεν ξέρω αν οι άνθρωποι δεν το παίρνουν στα σοβαρά επειδή φαίνομαι δυνατή», ανέφερε.

«Αναρωτιέμαι αν αυτό συμβαίνει εξαιτίας της εμφάνισής μου. Μήπως επειδή δεν είμαι αρκετά ανοιχτόχρωμη; Μήπως επειδή δεν είμαι αρκετά λευκή; Μήπως δεν έχω το κατάλληλο σχήμα; Το ύψος; Επειδή δεν είμαι μικροκαμωμένη; Μήπως επειδή δεν φαίνεται ότι αξίζω να μου φέρονται σαν γυναίκα;», συνέχισε.

Για μία στιγμή, η φωνή της Megan Thee Stallion σπάει.

«Προσπαθώ κάθε μέρα να το ξεπεράσω και να είμαι καλή. Αισθάνομαι τόσο άσχημα γιατί νιώθω ότι κανείς δεν με παίρνει στα σοβαρά, αλλά δεν θέλω να με δουν να κλαίω. Δεν θέλω να ξέρουν ότι αισθάνομαι έτσι, γιατί δεν θέλω να πουν: “Σε έπιασα. Σε λύγισα”», εξομολογήθηκε.

Όσο για τον Tony Lanez ο οποίος εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του, είπε: «Αισθάνομαι ότι έχεις ήδη προσπαθήσει αρκετά να με λυγίσεις. Με έχεις ήδη πυροβολήσει. Οπότε, γιατί το παρατραβάς έτσι; Τι άλλο; Με μισούσες τόσο πολύ από την αρχή και δεν το είχα καταλάβει;».

Η Megan Thee Stallion αποκάλυψε επίσης ότι ορισμένα από τα έντονα συναισθήματα που νιώθει τα τελευταία χρόνια θα αποτυπωθούν στο επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ της, για το οποίο ελπίζει ότι θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

«Θέλω να σας ταξιδέψω μέσα από τόσα πολλά διαφορετικά συναισθήματα. Στην αρχή κάνατε twerking, τώρα μπορεί να κλαίτε», εξήγησε.

Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News