«Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» στο Θέατρο Παραμυθίας από 7 Δεκεμβρίου 2018..!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Έξι θεατρικά μονόπρακτα, βασισμένα στο βιβλίο «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ», των συγγραφέων Μαρία  Μπούρλη, Άννα Ραζή και Ανδριάννα Μουρελάτου, εκδόσεις Anima.

Έξι άνθρωποι βρίσκονται έγκλειστοι σε ένα ψυχιατρείο. Κινούνται μέσα στα πλαίσια της φαντασίωσης και της λογικής και οι ζωές τους μπερδεύονται περίεργα, βράδυ Πρωτοχρονιάς, γύρω από ένα μυστικό δείπνο. Το μεγάλο ζήτημα της Αλήθειας και πώς ο καθένας θεωρεί τη δική του Αλήθεια και εάν τολμά πραγματικά να την πει –  ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει το πιο σκοτεινό μέρος της  ύπαρξής του, τόσο μα τόσο βαθιά κρυμμένο μέσα του –  είναι ο χώρος και ο χρόνος που κινείται το έργο. Σκιές, μνήμες, εγκλήματα, πάθη, ανεκπλήρωτοι έρωτες, προδοσίες, μυστικά και ψέματα τους κυκλώνουν και τους αναγκάζουν να αντιμετωπίσουν τους εφιάλτες τους. Θα καταφέρουν να βρουν τον μίτο της Αριάδνης και να βγουν προς το Φως;  Αυτό θα το ανακαλύψουμε όλοι μαζί.

Το έργο είχε ανέβει με επιτυχία αλλά σε πειραματικό επίπεδο τον Ιούλιο του 2018. Ανεβαίνει σκηνικά και πάλι στην ολοκληρωμένη του μορφή. «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» στοχεύει να κινήσει υπαρξιακά θέματα στον άνθρωπο. Είναι μια πάλη ανάμεσα στον φωτεινό και τον σκοτεινό εαυτό μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και γάμος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ  27, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ

ΤΗΛ. 210-3457904 (14.00-21.00)

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΩΡΑ: 23.30

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1 ώρα και 20΄

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:ΑΝΕΡΓΟΙ:  6 ΕΥΡΩ, ΚΑΝΟΝΙΚΟ: 10 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΣΙΝΗΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΛΗ, ΑΝΝΑ ΡΑΖΗ, ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ

ΔΙΑΣΚΕΥΗ:   ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΛΗ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ: ΘΩΜΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΤΣΑΡΙΝΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΛΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΛΑΙΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΗΣ, ΤΕΡΥ ΦΑΤΣΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥΣΙΝΗΣ

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΤΕΡΥ ΦΑΤΣΗ, ΛΙΑ ΓΑΛΑΝΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΖΥ ΧΟΥΝΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ: ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΑ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΝΟΣ

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Το βίντεο απο την παράσταση έτοιμο. Σε ευχαριστώ Άντζυ Χούντα για τον χρόνο σου και, κυρίως, που οτι και να έχω χρειαστεί απο εσένα, είσαι εκεί για να το υλοποιήσεις. Επίσης, θέλω να πω ενα ευχαριστώ στην αγαπημένη μου φίλη και λατρεμένη μου ποιήτρια, Maria Chroniari που με βοηθάει πολύ και ξέρω πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος της. 🌹 και σε σένα Alexandros Palaiogiannis που έκανες κάτι για το έργο μας και για μένα που λίγοι θα το έκαναν Η βοήθεια σου πολύτιμη🌹Θεωρώ πως είναι σημαντικό όταν έχεις κουραστεί να εμφανίζονται άνθρωποι που είτε το ζητάς είτε όχι είναι εκεί για εσένα και για το όλο εγχείρημα . 💜Δείτε το βιντεο και σας περιμένουμε στην παράσταςη🌹

Publiée par Diktinna Diktinna sur Samedi 1 décembre 2018