Ελλάδα

Γέρακας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 38χρονου – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Συνεχίζεται οι έρευνες για τη δολοφονία του 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου στον Γέρακα το πρωί του Σαββάτου.

Οι εκτελεστές με το λευκό βαν φαίνεται πως είχαν κάνει πρόβα την επίθεση την προηγούμενη ημέρα όπως προκύπτει από μάρτυρα που ήρθε πρόσωπο σε πρόσωπο με τους δράστες.

Την ίδια ώρα σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ φαίνεται το πολυτελές αυτοκίνητο του 38χρονου επιχειρηματία να ακολουθείται από το λευκό βαν των δραστών.

Ο 38χρονος σταθμεύει το αυτοκίνητό του, βγαίνει από αυτό και μόλις περπατάει λίγα μέτρα, τότε ο εκτελεστές βγαίνουν από το άσπρο βαν και τον «γαζώνουν» με Καλάσνικοφ.

Το βίντεο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει το σχέδιο των δολοφόνων που εγκατέλειψαν και έκαψαν το λευκό βαν σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το βενζινάδικο.

Μία ημέρα νωρίτερα, στο ίδιο σημείο όπου κάηκε το βαν, οι δράστες ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν πολίτη που μίλησε στην ΕΡΤυπό τον όρο της ανωνυμίας.

«Είχαν ανοίξει τις πίσω πόρτες στο βαν, είχανε κάτι πράγματα μέσα, κανα-δυο μπιτόνια είδα. Ο ένας από αυτούς μέχρι 55-60 χρονών ήταν, παραπάνω δεν ήταν, ήταν αδύνατος, σαν εργάτης φαινόταν, ένας πιο γεμάτος και ένας πιο αδύνατος. Οι άλλοι πιο νέοι ήταν, 45αρηδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Εγώ πιστεύω ότι ήρθαν και προετοιμάστηκαν. Το αμάξι αυτό είναι σίγουρα, το αμάξι είναι αυτό που είδα την Παρασκευή το πρωί. Ο ένας ήταν προς την πλευρά του δρόμου και ο άλλος πιο μέσα” δήλωσε ο μάρτυρας.

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News