ΕΞΕΛΙΞΗ – «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥ: ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

Πού την είδαν τελευταία φορά – Οι δύο μαρτυρίες «φωτιά»

Με αμείωτη ένταση και στοχευμένα συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε υπόγειο Γερμανικό καταφύγιο- τούνελ, το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Πυργιανά, στο Μάλεμε.

Οι Αρχές φέρονται να είναι κοντά στα ίχνη του δράστη καθώς σύμφωνα με τη Daily Mail συλλέγουν αρκετά στοιχεία και ο δράστης έκανε ένα μοιραίο λάθος: είχε μαζί του το κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «ίσως η αστυνομία να έχει ανιχνεύσει το σήμα του κινητού του δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου».

Μάλιστα όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα ελέγχονται τα σήματα των κινητών που χρησιμοποιήθηκαν την τελευταία εβδομάδα στη συγκεκριμένα περιοχή ενώ θεωρείται πολύ πιθανό ο δολοφόνος να γνώριζε καλά τον τόπο αφού λιγοστοί είναι εκείνοι που ήξεραν το δαιδαλώδες λαγούμι όπου εντοπίστηκε η άτυχη Σούζαν Ίτον.

Οι δύο μαρτυρίες – «φωτιά»

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο της Daily Mail στην περιοχή, οι αστυνομικές Αρχές έχουν στα χέρια τους δύο μαρτυρίες – «φωτιά», ενώ όπως υποστηρίζει το αγγλικό Μέσο βρίσκονται μία ανάσα από την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα ένας 85χρονος αγρότης και ένας ηλικιωμένος ψαράς κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν την Σούζαν Ίτον στο χωριό Αφράτα, το οποίο βρίσκεται σε μια απόσταση περίπου 4,5χλμ. από τη σπηλιά στην οποία εντοπίστηκε νεκρή.

Τώρα η εκτίμηση των αστυνομικών ήταν η 60χρονη εξαφανίστηκε πολύ κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της.

 

 

Πηγή