Νέο Digital Single «Εγώ θα ζω στον κόσμο μου» από την Έλενα Ρίζου..!!

Με μία ξεσηκωτική ρούμπα που θα μας ταρακουνήσει με τον ρυθμό της, επανέρχεται δισκογραφικά η Έλενα Ρίζου συνεχίζοντας την συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion.

Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια που μετράει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, μέσα από το νέο της ρυθμικό τραγούδι σε στίχους της Μαρίας Κουφανδριοπούλου και μουσική του Μπάμπη Λιόλη, στέλνει το δικό της μουσικό μήνυμα, «Εγώ θα ζω στον Κόσμο μου».

«Εγώ θα ζω στον Κόσμο μου», από την υπέροχη φωνή της Έλενας Ρίζου, είναι ότι πιο μοντέρνο και ανεβαστικό έχουμε ακούσει, που ανεβάζει την αδρεναλίνη μας και αναμένεται να γίνει το απόλυτο Summer Hit.

Βιογραφικό:

Η Έλενα Ρίζου έχει καταγωγή από την Λιβαδειά, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και εξακολουθεί να μένει, καθώς τα τελευταία 17 χρόνια εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδίστρια.

Είναι απόφοιτη σχολής βοηθού μικροβιολογικού και βιοχημικού εργαστηρίου καθώς και επαγγελματικού χορού. Έχει ασχοληθεί με την διδασκαλία χορού αλλά στο τέλος την κέρδισε το τραγούδι.

Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής ξένου τραγουδιού, στη σχολή της κυρίας Ν. Θεοδωρίδου και κλασικού τραγουδιού με την καταξιωμένη καθηγήτρια της λυρικής σκηνής Κα Δ. Κάτσαρη.

Από μικρή ηλικία της άρεσε το τραγούδι και ο χορός, όπου στα εννιά της χρόνια κέρδισε το πρώτο βραβείο σε ένα διαγωνισμό χορού.

Έχει τραγουδήσει στο διαγωνισμό ομορφιάς, καλλιστεία “Miss Italia” ως προσκεκλημένη στο ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης, σκηνές και μπουάτ μέχρι μεγάλες πίστες και θέατρα έχοντας κάνει πολλές συνεργασίες με αρκετούς επωνύμους.