ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέλος ο Καμμένος από την κυβέρνηση

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

«Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση για το θέμα της Μακεδονίας – Θυσιάζω την καρέκλα μου» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα – Στις 12:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου

«Τίτλοι τέλους» πέφτουν στη συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Κυριακής.

Μετά τη συνάντηση που κράτησε περίπου 40 λεπτά ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια αλλά το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση».

Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.