«Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς»: Το νέο single του Χρήστου Χολίδη και το ανατρεπτικό video clip..!!

Το νέο τραγούδι «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς» κυκλοφορεί με δυναμική εικόνα και ανατρεπτικό σενάριο.

Ο Χρήστος Χολίδης επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο single «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς», μία σύγχρονη λαϊκή πρόταση που φιλοδοξεί να αφήσει το σημάδι της στα ραδιόφωνα.

Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι του για τη φετινή χρονιά, έχοντας ολοκληρώσει το 2018 με το «Ποιος Σε Κρατάει» να αναδεικνύεται σε μία από τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες του ελληνικού ρεπερτορίου για του προηγούμενο έτος, όπως αποτυπώθηκε στην ετήσια λίστα της IFPI με το συνολικό airplay.

Το «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς» θα συμπεριληφθεί στο νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Χρήστου Χολίδη που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο επιτυχημένος δημιουργός που έχει βάλει τη σφραγίδα του σε επιτυχίες του Χρήστου Χολίδη όπως τα τραγούδια «Ποιος Σε Κρατάει», «Λέμε Τώρα», «Εσύ Με Συμπληρώνεις», «Κακομαθημένο», «Έπαθα Κι Έμαθα» και «Αν Είχε Τηλέφωνο Ο Θεός».

Τους στίχους δίνει η εξαιρετική Αγγελική Μακρυνιώτη, η οποία διαθέτει πλήθος επιτυχιών στο βιογραφικό της, αλλά συμπράττει για πρώτη φορά με τον τραγουδιστή.

Το «Αν Ακόμα Μ’ Αγαπάς» αποκτά δυναμική εικόνα με ανατρεπτικό σενάριο, που δεν έχουμε δει ξανά σε ελληνικό video clip. Το αποτέλεσμα που προέκυψε από τη σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη είναι αναμφίβολα καθηλωτικό.

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι σκακιού με πρωταγωνιστές πραγματικούς ανθρώπους αντί για πιόνια, μία μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Μία αδυσώπητη μάχη με φόντο έναν έρωτα που κρέμεται από μία κλωστή. Μία μάχη μεταξύ τω δυνάμεων του καλού και του κακού, τις οποίες εκπροσωπούν ο Χρήστος Χολίδης και η συμπρωταγωνίστριά του Μαριάννα Παινέση.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή: hit-channel.com