Μουσική

Billie Eilish: «Προσπαθούσα πολύ σκληρά να γίνω επιθυμητή» – Hit Channel

«Με στενοχωρεί και μόνο που το σκέφτομαι», παραδέχεται η Billie Eilish.

Η Billie Eilish πιστεύει ότι «προσπαθούσε πολύ σκληρά να γίνει επιθυμητή».

Η 20χρονη τραγουδίστρια έκανε μία ριζική αλλαγή στην εικόνα της όταν πέταξε τα φαρδιά ρούχα της και έβαψε ξανθά τα πράσινα μαλλιά της για να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο της «British Vogue» το 2021 με έναν ροζ μεταξωτό κορσέ.

Ωστόσο, τώρα παίρνει αποστάσεις από τη φωτογράφηση και αποκαλύπτει ότι τρόμαξε με ορισμένες από τις αντιδράσεις που δέχτηκε.

«Ό,τι κι αν κάνεις, είναι λάθος και σωστό», δήλωσε η Billie Eilish στο «The Sunday Times Magazine».

«Όταν φοράω φαρδιά ρούχα, δεν ελκύω κανέναν, νιώθω ότι δεν είμαι καθόλου αξιαγάπητη, δεν είμαι σέξι και δεν είμαι όμορφη και οι άνθρωποι σε κοροϊδεύουν επειδή δεν είσαι αρκετά θηλυκή», σημείωσε.

«Μετά φοράς κάτι πιο αποκαλυπτικό και σου λένε ότι είσαι σαν μια χοντρή αγελάδα. Είμαι πόρνη και είμαι ξεπουλημένη και είμαι ακριβώς όπως κάθε άλλη διάσημη που πουλάει το σώμα της και ουάου, τι στο καλό θέλετε; Είναι ένας τρελός κόσμος για τις γυναίκες και τις γυναίκες που βρίσκονται στο φως της δημοσιότητας», συνέχισε.

Billie Eilish - Saturday Night Live

«Όταν κοιτάζω ξανά όλα τα πράγματα που κάναμε πριν το άλμπουμ (το “Happier Than Ever” του 2021), λέω, δεν ξέρω ποια είναι αυτή, αλλά δεν είμαι εγώ! Δεν είχα καθόλου χρόνο να σκεφτώ. Απλά αποφάσισα ποια είμαι. Απλά μετατράπηκα σε αυτό. Και δεν ξέρω αν ήταν απαραίτητα αυτό που πραγματικά ένιωθα. Απλά κρατιόμουν από οτιδήποτε», θυμήθηκε η αστέρας της pop.

«Ειλικρινά δεν αισθάνομαι επιθυμητή, ποτέ. Έχω αυτή την ανησυχία ότι ένιωθα τόσο ανεπιθύμητη που μπορεί να προσπάθησα περιστασιακά πολύ σκληρά να γίνω επιθυμητή. Με στενοχωρεί και μόνο που το σκέφτομαι», πρόσθεσε

Όμως η Billie Eilish έχει πλέον μια πολύ πιο «σταθερή» εμπιστοσύνη στον εαυτό της.

«Τους τελευταίους δύο μήνες αισθάνομαι πολύ πιο σίγουρη για το ποια είμαι. Αισθάνομαι διαφορετικά τώρα, σαν να είμαι επιθυμητή. Αισθάνομαι ότι είμαι ικανή να είμαι τόσο θηλυκή όσο θέλω να είμαι και τόσο αρρενωπή όσο θέλω», ανέφερε.

Πλέον, αντιμετωπίζει το σώμα της ως τον «άσχημο φίλο» της.

Όταν ρωτήθηκε πώς είναι η σχέση της με το σώμα της, απάντησε: «Καθόλου καλή. Η σχέση μου με το σώμα μου είναι πραγματικά φρικτή, τρομερή από τότε που ήμουν 11 ετών».

«Μου αρέσει που το σώμα μου είναι δικό μου και που είναι μαζί μου όπου κι αν πάω. Θεωρώ το σώμα μου ως φίλο μου. Τον άσχημο φίλο μου! Είναι περίπλοκο. Αλλά τι θα κάνεις;», συνέχισε.

Πηγή: www.hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News