Αλβανικά καψόνια για τη σορό του Κατσίφα..!!

Συνεχίζοντας την τακτική των καθυστερήσεων οι αλβανικές αρχές καλούν τώρα στα Τίρανα την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Συνεχίζονται οι προκλήσεις και τα τερτίπια των Αρχών της Αλβανίας στην υπόθεση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αφού μετά τον πατέρα του, που πλέον επιστρέφει από τα Τίρανα στους Βουλιαράτες, τώρα καλείται να καταθέσει η πρώην σύζυγος του 35χρονου Βορειοπειρώτη.

Ο Εισαγγελέας Τιράνων ζήτησε να προσέλθει για κατάθεση τις επόμενες ήμερες και η πρώην σύζυγος του Κατσίφα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του θύματος, Ιωάννης Κατσίφας, μετέβη στα Τίρανα, όχι για να παραλάβει τη σορό του παιδιού του, αλλά για να καταθέσει για τη συγκεκριμένη σχηματιζόμενη δικογραφία που όπως εκτιμάτο θα άνοιγε το δρόμο για την παράδοση του νεκρού στην οικογένεια.

Η κατάθεση του Ιωάννη Κατσίφα κράτησε δύο ώρες.

Ο εμπαιγμός της οικογένειας με τη σορό του 35χρονου συνεχίζεται, αφού ούτε σήμερα παραδόθηκε στην οικογένεια: Αντίθετα, έγινε γνωστό ότι ο Εισαγγελέας Τιράνων σχηματίζει δικογραφία κατά του… νεκρού ο οποίος παραμένει άταφος για έκτη μέρα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά ένστολων αστυνομικών, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Όπως εκτιμάται οι αλβανικές αρχές συνεχίζουν να καθυστερούν την παράδοση της σορού, όχι μόνο την συγκάλυψη της υπόθεσης αλλά και το να αποτραπεί το ενδεχόμενο μετατροπής της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Βορειοηπειρωτών κατά των μεθοδεύσεων των Τιράνων.

Πηγή: in.gr