Αθλητικά Νέα

ΑΕΚ – Μάκης Αγγελόπουλος: «Δεχόμαστε πόλεμο και θα κλιμακώσουμε τις επιθέσεις»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε για τη δικαίωση της ΚΑΕ ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ για την αδειοδότησή της και έκανε λόγο για “πόλεμο” εναντίον της ομάδας του.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Δικέφαλος”, ο Αγγελόπουλος προανήγγειλε μάλιστα και… αντεπίθεση από την πλευρά του, για την προστασία της Ένωσης, αλλά και γενικότερα του ελληνικού μπάσκετ. 

Οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου

«Καταρχάς αυτή η απόφαση είναι μία μεγάλη δικαίωση της ΑΕΚ. Το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε τις επιθέσεις, διότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ξέρουμε τα λάθη μας τα αναγνωρίζουμε, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε, αλλά δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με την ομάδα μας και την ιστορία μας. Τη “Βασίλισσα” πρέπει όλοι να τη σέβονται για όσα έχει προσφέρει διαχρονικά στο ελληνικό μπάσκετ. Αν δεν μας σέβονται, θα μας φοβούνται! Δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις από παράκεντρα εξουσίας και δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι».

Παράλληλα έκανε και κάλεσμα στον κόσμο, τονίζοντας τα εξής: «Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Δεχόμαστε “πόλεμο” γιατί δεν μας θέλουν. Δεν μας γουστάρουν. Αλλά εμείς δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε καμία μάχη και κανένα πόλεμο».

Πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Radio Secret  στο Google News