Media

Βαγγέλης Περρής: Οι Droulias Brothers δεν έχουν καταλάβει τίποτα, δεν έχουν πάρει χαμπάρι

“Αν δεν τους είχαμε δει σε ένα ριάλιτι, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα του” επισημαίνει ο Βαγγέλης Περρής.

Στην πολυσυζητημένη μαντινάδα που έφτιαξαν οι Droulias Brothers για τον Ηλία Κασιδιάρη αναφέρθηκε με τρόπο, καθ’ όλα, αιχμηρό, ο Βαγγέλης Περρής μέσα από την κάμερα της εκπομπής  “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. 

“Αν δεν είχαμε δει σε ένα ριάλιτι, όχι και της υψηλότερης αισθητικής, τους συγκεκριμένους, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους! Ή η μάνα τους θα τους ήξερε αλλά δεν θα τους ξέραμε εμείς ως καλλιτέχνες. Είναι λογικό ότι ένας άνθρωπος, ο οποίος πηγαίνει σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον Κασιδιάρη από έναν οποιοδήποτε πελάτη” τόνισε αρχικά ο δημοσιογράφος.

“Αυτοί οι συγκεκριμένοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι.

Δηλαδή λένε “θα ζητήσουμε συγνώμη στον κ. Παπαδάκη γιατί τον είπαμε γέρο”. Ευθύνεται και το μέσο και αυτός που το παρακολουθεί. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, δεν το βλέπεις”.

“Επομένως, αν το βλέπεις και μετά βγαίνεις και λες “αχ, τι αηδία ήταν αυτό που είδα” και θέλεις μετά περαιτέρω εξέλιξη του θέματος, είσαι και εσύ υπεύθυνος” κατέληξε ο Βαγγέλης Περρής στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Μαζωνάκης: Η εκκεντρική εμφάνιση στο The Voice και τα σχόλια στα social media

admin

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Από την κοιλιά της μαμάς μου ταξιδεύω στην Πολωνία, είναι η δεύτερη μου πατρίδα

admin

The Voice: Πρώην ποδοσφαιριστής της Ατρόμητου στη σκηνή – Το τραγούδι που ερμήνευσε

admin