Ευ Ζην

Νικόλ Κίντμαν: Οι πιο hot σκηνές της στον κινηματογράφο | in.gr

Η Νικόλ Κίντμαν έχει παίξει σε αρκετές τολμηρές σκηνές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας της, από ένα όργιο στο «Μάτια ερμητικά κλειστά» του 1999, μέχρι τον ρόλο μιας χορεύτριας σε καμπαρέ στο «Moulin Rouge» και μια καυτή περιπέτεια με τον Ζακ Έφρον στο «A Family Affair».

Αλλά ο τελευταίος της ρόλος ως υψηλόβαθμο στέλεχος επιχειρήσεων της Νέας Υόρκης θα μπορούσε να είναι ο πιο πολυσυζητημένος της -μεταξύ άλλων- λόγω των edgy ερωτικών σκηνών. Όπως μάλιστα παραδέχτηκε η ίδια η σεξουαλική διέγερση ήταν τόσο συχνή στα γυρίσματα που την εξουθένωσε.

Πρωταγωνιστώντας ως Ρόμι, η Κίντμαν έχει επίσης αναφέρει ότι οι ερωτικές σκηνές στο «Babygirl» ήταν ένα βήμα παραπέρα από αυτό που έχει συνηθίσει, λέγοντας στο Vanity Fair: «Αυτό είναι κάτι που κάνεις και το κρύβεις στην βιντεοθήκη του σπιτιού σου».

Και καθώς συνεχίζει να διευρύνει τα όρια του τι σημαίνει να αγκαλιάζεις τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις ας ρίξουμε μια ματιά στις πιο hot σκηνές που έχει στο ιστορικό της.

Μάτια ερμητικά κλειστά, 1999

Στην κλασική ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά» ο Τομ Κρουζ υποδύεται τον Μπιλ Χάρτφορντ, ο γάμος του οποίου με τη σύζυγό του Άλις (Νικόλ) περνάει από σαράντα κύματα.

Λόγω της αποξένωσης του ζευγαριού, εκείνος αρχίζει να συλλογίζεται εμμονικά μια πιθανή απιστία. Καθώς περιπλανιέται στους δρόμους της Νέας Υόρκης – η ταινία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Ηνωμένο Βασίλειο- βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος στα σκοτεινά παιχνίδια της ελίτ.

Η ταινία περιλαμβάνει μια σκηνή στην οποία ο χαρακτήρας του Τομ κερδίζει την είσοδο σε έναν χορό για πλούσιους μασκοφόρους που ξεδιπλώνουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις, πριν συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Στα «Μάτια ερμητικά κλειστά» βλέπουμε τη Κίντμαν να πρωταγωνιστεί σε μια σκηνή οργίου με τον τότε σύζυγό της Τομ Κρουζ,  αλλά και σε μια αισθησιακή η οποία έλαβε χώρα στην κρεβατοκάμαρα των χαρακτήρων που υποδύονται.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα το 1999 και έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία αφού συγκέντρωσε 162 εκατομμύρια δολάρια.

Moulin Rouge!, 2001

Η Κίντμαν έκανε αίσθηση καθώς τραγουδούσε και χόρευε υποδυόμενη την πολυπόθητη Σατίν στο Moulin Rouge του Μπαζ Λούρμαν το 2001.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού Άγγλου ποιητή, του Κριστιάν, τον οποίο υποδύεται ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος ταξίδεψε στο Παρίσι το 1899.

Ο Κριστιάν ερωτεύεται τη Σατίν, αλλά το ζευγάρι αναγκάζεται να συναντιέται κρυφά, καθώς εκείνη πρόκειται να παντρευτεί έναν δούκα με αντάλλαγμα να της δώσει τα χρήματα για να μετατρέψει το κλαμπ σε θέατρο.

Πίσω στο 2017 η Κίντμαν και ο ΜακΓκρέγκορ μίλησαν για τα άγρια πάρτι που έκαναν όταν δούλευαν πάνω στο ρομαντικό μιούζικαλ Moulin Rouge τη δεκαετία του ’90.

Ενώ η ταινία βασίστηκε σε ένα παριζιάνικο κλαμπ του 1900, φαίνεται ότι η ασύδοτη φύση των χαρακτήρων τους επηρέασε κάποιες από τις νυχτερινές τους περιπτύξεις με το καστ.

Όπως είχε αναφέρει παλαιότερα η ηθοποιός τα Σάββατα και τις Παρασκευές έκαναν πάρτυ με αλκοόλ και χορούς πάνω σε τραπέζια.

The Paperboy, 2012

Το 2012, η Κίντμαν πρωταγωνίστησε στο αστυνομικό δράμα The Paperboy, το οποίο έγραψε, σκηνοθέτησε και ήταν συμπαραγωγός, ο Λι Ντάνιελς.

Στην ταινία υποδύεται τη Σάρλοτ Μπλες η οποία γίνεται φίλη με έναν θανατοποινίτη, τον Χίλαρι Βαν Γουέτερ, τον οποίο υποδύεται ο Τζον Κιούζακ.

Στην πορεία όμως γνωρίζει έναν δικηγόρο (Μάθιου ΜακΚόναχι) και τον αδελφό του ( Ζακ Έφρον) και τότε έρχονται τα πάνω κάτω.

Σε μια σκηνή που συζητήθηκε πολύ στις Κάννες και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Νικόλ επισκέπτεται τον Κιούζακ στη φυλακή και πειράζουν ο ένας τον άλλον σε σημείο σεξουαλικής ικανοποίησης.

Αργότερα, η Νικόλ, φορώντας μπικίνι, σκύβει πάνω από το σώμα του Τζακ – ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Ζακ Έφρον-  και ουρεί πάνω του, για να απαλύνει τον πόνο.

Η ίδια δήλωσε τότε στο CBS πως η εν λόγω σκηνή είναι «το πιο άγριο πράγμα που έχω κάνει», αν και μισεί το γεγονός ότι η ταινία ορίζεται από αυτό που αποκαλεί «σκηνή ούρησης».

*Με πληροφορίες από: Daily Mail


Πηγή: www.in.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Το Lonely Planet αποκάλυψε τη λίστα με τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που πρέπει να επισκεφτείτε το 2025

admin

Διάσημος σεφ μοιράζεται στο TikTok τα μυστικά για τα πιο αφράτα αβγά scrambled | in.gr

admin

Το μεγαλύτερο παγοδρόμιο εσωτερικού χώρου στον κόσμο έρχεται στο Παρίσι αυτά τα Χριστούγεννα

admin