Media

Δέσποινα Μοιραράκη: «Έρχονται πολλοί άντρες και με φλερτάρουν, αυτό με ανεβάζει ψυχολογικά»

Η Δέσποινα Μοιραράκη σε μια νέα εξομολόγηση για τη ζωή και τα επαγγελματικά της. Η επιχειρηματίας περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega ήταν το πρωί της Παρασκευής (25-10-2024) η Δέσποινα Μοιραράκη. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον θάνατο του συζύγου της, αλλά και για την εκπομπή που παρουσιάζει, το «Cash or trash».

«Είναι ό,τι καλύτερο μου συνέβη στη ζωή μου. Εγώ ήμουν η γυναίκα και η επιχειρηματίας και ο άνθρωπος που ήμουν σπίτι δουλειά και τίποτα άλλο. Και επειδή δύο χρόνια πριν συμβεί το μοιραίο με τον άντρα μου ήμουν αποκλεισμένη μέσα στο σπίτι με μια φόρμα, ξαφνικά βγήκα έξω και άρχισαν να με περιποιούνται και αισθάνθηκα κολακευτικά ως γυναίκα. Ξύπνησε η θηλυκότητά μου».

Όπως λέει η ίδια: «Στην εκπομπή έρχονται και πολλοί άντρες πωλητές και με φλερτάρουν. Αντιλήφθηκα ότι είμαι γυναίκα. Αυτό άρχισε να με ανεβάζει ψυχολογικά. Άρχισα, μέσα από το ‘Cash or trash’ να ενδιαφέρομαι για τη Δέσποινα».

Για τον θάνατο του συζύγου της ανέφερε: «Με ήθελε να είμαι δυνατή και θα συνεχίσω να είμαι δυνατή και δεν το επιτρέπω στη Δέσποινα Μοιραράκη να μην είναι δυνατή. Το τι έχω εγώ μέσα μου και το τι τραβάω στο σπίτι μου είναι για μένα. Ο κόσμος δεν οφείλει να βλέπει τι έχω μέσα μου. Είμαι άνθρωπος, μητέρα, επιχειρηματίας και θέλω να δώσω ένα παράδειγμα σε όλο τον κόσμο να είμαστε δυνατοί και να προχωράμε».

«Για να κάνεις ένα restart είναι όποτε το νιώσεις εσύ. Πρέπει να σου έρθει από μέσα σου», σημειώνει. «4 μήνες πριν το μοιραίο έμαθα ότι δε θα ζήσει ο Γιάννης και το ήξερα μόνο εγώ. Έκανα μεγάλο έργο ζωής που δεν του το έδωσα να το καταλάβει και έκανα πράγματα. Μέχρι που του πήγαινα σχέδια και πλήρωνα αρχιτέκτονες και μηχανικούς ότι θα χτίζαμε άλλο σπίτι.

Βλέποντας εκείνος ότι εγώ κάνω πράγματα για το μέλλον της ζωής μας, σου λέει για να το κάνει αυτό η Δεσποινούλα δε θα μου συμβεί τίποτα. Εκεί έβαλα τη μεγαλύτερη δύναμη της ψυχής μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το έκανα, κανονικά θα έπρεπε να έχω πεθάνει πριν συμβεί το μοιραίο. Όποιος άντρας αν έρθει, και αν έρθει, για μένα ο Γιάννης θα υπάρχει πάντα μέσα εδώ. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος με αγάπησε υπερβολικά και μου έδωσε τη μεγαλύτερη αξία. Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος στη ζωή μου που να αγαπήσει και να αξιολογήσει την ψυχή μου. Εκεί θα τα δώσω όλα ξανά και ακόμα πιο πολύ», συμπληρώνει.

Όπως λέει η ίδια: «Είμαι της συντροφικότητας, θέλω να υπάρχει ένας άνθρωπος. Είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι μπορεί κάποιος άνθρωπος να του αρέσεις αλλά να μη θέλει να είναι μαζί σου γιατί μπορεί να μην μπορεί να αντέξει τη δημοσιότητα. Έχω μέσα μου τόσα πολλά πράγματα να δώσω ως άνθρωπος και γυναίκα που εύχομαι να βρεθεί κάτι».

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μαύροι πίνακες – επόμενο επεισόδιο: Η μητέρα της Μαρήλιας δηλώνει την εξαφάνισή της

admin

Άγιος έρωτας: Η Χλόη αποκαλύπτει στη μητέρα της ποια είναι η ερωμένη του πατέρα της

admin

Ηλίας Μουλάς: Δεν μου αρέσει η αγένεια, την έχω αντιμετωπίσει σκληρά, χωρίς να δίνω μια δεύτερη ευκαιρία

admin