Αθλητικά Νέα

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Αντιδράσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόλυση του θρύλου της ομάδας

Η επιλογή της νέας διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα του Άγγλου μεγιστάνα, Τζιμ Ράτκλιφ, να λυθεί το συμβόλαιο του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ως αιώνιου πρεσβευτή του κλαμπ έγινε δεκτή με έντονη αποδοκιμασία όχι μόνο από τους φιλάθλους, αλλά κι από το «θρύλους» των «κόκκινων διαβόλων».

Τους θρύλους μιας ομάδας δεν τους αγγίζεις. Τους αφήνεις στο “θρόνο” τους, γιατί αλλιώς… παίζεις με τα ιερά και τα όσια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέλυσε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, από τη θέση του αιώνιου πρεσβευτή της ομάδας, μια κίνηση που έχει δεχθεί έντονη κριτική.

Θέση στο θέμα πήρεο θρύλος της ομάδας του Μάντσεστερ, ο Πολ Σκόουλς, ο οποίος άφησε αιχμές κατά της διοίκησης και προσωπικά του Τζιμ Ράτκλιφ. «Δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη. Δεν περίμενα ποτέ πως η διοίκηση και προσωπικά ο Ράτκλιφ θα έδειχνε τόσο μεγάλη ασέβεια στο πρόσωπο του Σερ Αλεξ.

Δηλαδή έκοψαν το μισθό του θρύλου της ομάδας για να κάνουν οικονομία; Με τα δύο εκατ. λίρες που έκοψαν η ομάδα θα πάει καλύτερα, ενώ όλοι αποδοκιμάζουν την απόφαση αυτή; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την απόφαση αυτή και την ασέβεια σ’ έναν άνθρωπο που βοήθησε τον Ράτκλιφ και έχει κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας», τόνισε ο Πολ Σκόουλς στο “TNT Sports”.

Να αναφέρουμε ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έχανε παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδας. Ο Σκωτσέζος, όμως, απουσίασε από το ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ στο “Ολντ Τράφορντ” και τα ΜΜΕ στην Αγγλία αναφέρουν ότι το ίδιο θα γίνει και στο κυριακάτικο ματς του Λονδίνου κόντρα στη Γουέστ Χαμ, κάτι που μεταφράζεται ως μήνυμα δυσαρέσκειας προς τον Ράτκλιφ.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Παναθηναϊκός υπέγραψε επαγγελματικά συμβόλαια με 7 ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του

admin

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανεβάζει «στροφές» και επιστρέφει στο Παναθηναϊκός – Άρης

admin

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Τιν Γεντβάι στο ματς με τη Λαμία

admin