Αθλητικά Νέα

Τσέλσι: Αγγλίδα influencer κατήγγειλε επίθεση της ελληνικής αστυνομίας σε οπαδούς των «μπλε» έξω από το ΟΑΚΑ

Μια στιγμή έντασης μεταξύ αστυνομικών και οπαδών της Τσέλσι κατέγραψε Αγγλίδα influencer, έξω από το ΟΑΚΑ και μετά το τέλος του αγώνα των “μπλε” με τον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά το φινάλε του Παναθηναϊκός – Τσέλσι (1-4), φίλοι της Τσέλσι δέχθηκαν επίθεση από την ελληνική αστυνομία, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η γνωστή influencer, Άστριντ Γουέτ.

Η Αγγλίδα influencer και οπαδός της Τσέλσι κατήγγειλε στα social media, πως αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους οπαδούς των Λονδρέζων, κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο.

@astridwett

Mental, foreign police are CRAZY

♬ original sound – astridwett

«Η αστυνομία του εξωτερικού είναι τρελή», τόνισε χαρακτηριστικά η νεαρή κοπέλα και οπαδός της Τσέλσι. Σε ένα άλλο βίντεο στα social media έγραψε: «Γιατί οι Άγγλοι οπαδοί έχουν πάντα τόσο άσχημη συμπεριφορά;»

Λίγο μετά την στιγμή έντασης που κατέγραψε, ο Άστριντ Γουέτ βρέθηκε δίπλα στις αστυνομικές δυνάμεις και δεν είχε πρόβλημα να.. χορέψει, σχολιάζοντας: «Χόρεψε εάν η αστυνομία μισεί τους Άγγλους οπαδούς»

@astridwett

Why do English fans always get treated so bad….

♬ APT. – 로제 (ROSÉ) & Bruno Mars

Να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη influencer είχε αρκετά παράπονα, κατά την παρουσία της στο ΟΑΚΑ. Δεν της άρεσε η ύπαρξη στίβου στο Στάδιο, αφού ένιωθε πως βρισκόταν πολύ μακριά από τον αγωνιστικό χώρο.

@astridwett

Anyone else think this is stupid?

♬ original sound – astridwett

Επίσης, την ενοχλούσαν και τα συνθήματα και η υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αφού -όπως ανέφερε- δεν μπορούσε να κάνει τη δουλειά της και να φτιάξει video!


Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανεβάζει «στροφές» και επιστρέφει στο Παναθηναϊκός – Άρης

admin

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Τιν Γεντβάι στο ματς με τη Λαμία

admin

Τα ντέρμπι Παναθηναϊκός – Άρης, Ίντερ – Γιουβέντους και Μίλαν – Νάπολι «παίζουν» στην COSMOTE TV

admin