Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς για Novartis: «Έρχεται η ώρα της αλήθειας μέχρι τέλους»

Την ικανοποίησή του για την απόφαση της δικαιοσύνης να βγουν οι κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες της υπόθεσης Novartis εκφράζει με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

«Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Διότι ανοίγει πλέον διάπλατα ο δρόμος για την πλήρη κι επίσημη αποκάλυψη της σκευωρίας Novartis», τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς.

Και συνεχίζει: «Θα φανερωθούν τα αίτια και οι πρωταγωνιστές αυτής της αθλιότητας. Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτήν την εξέλιξη. Έρχεται η ώρα της αλήθειας. Μέχρι τέλους. Για όλα- και για όλους!»

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (24/10/24) η Οικονομική Εισαγγελία αποφάσισε να αρθεί το καθεστώς προστασίας για τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της  Νovartis. Οι προστατευόμενοι μάρτυρες για τους οποίους αίρεται το καθεστώς είναι δύο και έφεραν τις κωδικές ονομασίες «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης».

Μετά την σοβαρή αυτή εξέλιξη πολιτικοί που ενεπλάκη το όνομα τους στην υπόθεση,  μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, μπορούν να στραφούν σε βάρος τους. 

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μητσοτάκης στον ΣΕΒ: Τα κέρδη δεν είναι μόνο για να αποταμιεύονται και να μοιράζονται σε μερίσματα

admin

«Άλλο κτίριο, άλλο μητρώο, άλλο κόμμα», λένε κύκλοι των 87 για τον Στέφανο Κασελάκη

admin

Κυβέρνηση για υπόθεση Novartis: Η δικαιοσύνη έβγαλε τις κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες της σκευωρίας

admin