Ελλάδα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σε νέο χειρουργείο θα υποβληθεί ο πατέρας του ηθοποιού

Σε νέο χειρουργείο αναμένεται να υποβληθεί τις επόμενες μέρες ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, μετά την παράσυρσή του από μηχανή το βράδυ της Δευτέρας (21.10.24).

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 76χρονος επιχειρηματίας και αθλητικός παράγοντας στο Ηράκλειο και πατέρας του ηθοποιού Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει επικοινωνία με το περιβάλλον ενώ φέρει σοβαρά τραύματα στην κνήμη και στη γνάθο και ελαφρύτερα τραύματα σε σπονδυλική στήλη, μέση, λεκάνη και μηρό.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης νοσηλεύεται στην ΜΕΘ μετά το πολύωρο χειρουργείο ενώ σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο τις επόμενες ημέρες.

Στο πλευρό του γνωστού επιχειρηματία στάθηκε από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αποκαλύπτει πως ενημερώθηκε για το ατύχημα από αυτόπτες μάρτυρες.

«Είναι σταθερά αλλά κρίσιμη η κατάσταση από ότι μας λένε οι γιατροί. Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο. Επικοινωνεί. Έχει πολλά χτυπήματα», είπε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα του Live News.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αμαλιάδα: «Η 24χρονη έβγαζε κραυγή αγωνίας από τα 15 της» λέει ο Κώστας Γιαννόπουλος

admin

Φωτιά στην Αχαΐα – Άμεση η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

admin

Δημήτρης Αντωνίου: Αστυνομικός μού ζήτησε χαρτί γιατρού που να λέει ότι δεν έχω δεξί χέρι, για να βγάλω διαβατήριο

admin