Media

Ανθή Βούλγαρη για μεγάλο σούπερ μάρκετ: «Οι υπεύθυνοι μου έστειλαν μήνυμα, είναι δυνατόν;»

Η Ανθή Βούλγαρη περιέγραψε τα όσα έζησε μετά από επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ για τα ψώνια του σπιτιού. Ανέφερε πως δεν διαπίστωσε μειώσεις στις τιμές.

Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος ξεκίνησαν την εκπομπή, με την παρουσιάστρια να παίρνει το λόγο και να μιλάει για την περιπέτεια που έζησε σε γνωστό σούπερ μάρκετ που επισκέφθηκε, για τα ψώνια της εβδομάδας.

Η δημοσιογράφος πήγε στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει κάποια πράγματα και επειδή είχε ουρά στα τυριά, προτίμησε να πάρει ένα συσκευασμένο τυρί σε φέτες, γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Όταν όμως γύρισε στο σπίτι και το άνοιξε, για να το βάλει στη θήκη του και έπειτα στο ψυγείο, διαπίστωσε πως το τυρί ήταν μουχλιασμένο.

Η ίδια έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μόλις οι υπεύθυνοι το είδαν, της έστειλαν αμέσως μήνυμα.

«Παίρνω ένα τυρί light, συσκευασμένο, ιδιωτικής ετικέτας. Πάω σπίτι και ανοίγω και τι βλέπω; Μουχλίτσα! Δεν είχε λήξει» είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη και συνέχισε:

«Βαριόμουν να το πάω πίσω. Το ανέβασα στο Instagram και μου έστειλαν οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ να το πάω πίσω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα… Και ο υπεύθυνος του e shop και ο υπεύθυνος πελατών. Είναι δυνατόν να είναι αλλοιωμένο το τυρί μέσα στο σακουλάκι;», είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη.


 Η Ανθή Βούλγαρη συμπλήρωσε πως παρά τα όσα λέγονται για μειώσεις τιμών, η ίδια δεν διαπίστωσε κάτι τέτοιο.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Έκτορας Μποτρίνι: Έγραψαν ότι μου αφαίρεσαν τη χολή και το νεφρό, είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση

admin

Extraction 3: Ο Κρις Χέμσγουορθ επιστρέφει για περισσότερη δράση – Δείτε το πρώτο τρέιλερ της σειράς

admin

Harry Potter: Έρχεται η τηλεοπτική σειρά που υπόσχεται να εξερευνήσει «πιο βαθιά» τα διάσημα βιβλία

admin