Media

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Στον γάμο μου, ήθελα τον γιο μου δίπλα μου, όμως υπήρχε δυσκολία από τη μητέρα του»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στην ανάγκη που είχε να βρίσκεται κοντά στον γάμο του, ο γιος που είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως τελικά ο γιος του, βρισκόταν κοντά του, παρά τις αντιδράσεις της μητέρας του. Με αφορμή ρεπορτάζ του tlife.gr για τις ψυχρές σχέσεις που φαίνεται να έχει ο Γιώργος Πατούλης με τον γιο του Αλέξανδρο, ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή Buongiorno του Mega αναφέρθηκε στον δικό του γάμο και τον γιο του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι ο ίδιος είχε την ανάγκη να είναι παρών στον δικό του γάμο ο γιος του, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν από την πλευρά της πρώην συζύγου του.

«Ο Γιώργος Πατούλης, όχι μόνο έχει καλέσει τον γιο του αλλά, έχει και την ανάγκη να είναι εκεί. Σας το λέω γιατί το έχω βιώσει. Έχω κάνει γάμο και ήθελα τον γιο μου δίπλα μου. Υπήρχε μια δυσκολία από τη μητέρα του.

Δεν είναι το “σε καλώ” για το τυπικό, είναι ανάγκη, αν αγαπάς ένα παιδί και κάνεις τις επιλογές που δεν είναι της μιας βραδιάς, όταν γίνει αυτό που για σένα είναι το μεγάλο γεγονός, θες τον γιο σου δίπλα σου… Οπότε, αν το παιδί δεν πάει τον πληγώνει θανάσιμα τον πατέρα ή τη μητέρα… Ο γιος μου εμένα ήρθε τελικά» εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είμαστε πολύ καλά. Θα σας δώσω στοιχείο για τον γάμο όταν πρέπει, γιατί δεν θα γίνει τέλη Οκτωβρίου. Εννοείται θα σας πω, σύντομα. Θα σας ενημερώσω. Το αγοράκι έρχεται και είμαστε πολύ χαρούμενοι» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης στην κάμερα το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου του 2024.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Survivor: Δύο αγωνίσματα και δύο απολαυστικά έπαθλα – Τι θα δούμε απόψε

admin

Κόρα Καρβούνη: «Έκλαιγα πολύ πριν τον γάμο γιατί συνειδητοποιούσα ότι μεγαλώνω, με κούρασε η τελετή»

admin

Γιώργος Λιάγκας: Εκτός εκπομπής η Φωτεινή Πετρογιάννη, από σήμερα θα είμαστε λιγότεροι

admin