Lifestyle

Terrifier 3: Η ταινία που οι θεατές δεν αντέχουν να δουν έρχεται στην Ελλάδα

Το Terrifier 3, μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες του 2024 θα έρθει και στην Ελλάδα, με τα Village Cinema να ανακοινώνουν την ημερομηνία που θα γίνει η πρεμιέρα στη χώρα μας.

Το Terrifier 3 κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες του εξωτερικού, αρχές του Οκτώβρη, με τις κριτικές να είναι αρκετά αμφιλεγόμενες.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις αρκετά τρομακτικές σκηνές και το πολύ σκληρό σενάριο, το οποίο ξεπερνά κάθε όριο και φαντασία. Μάλιστα δεν είναι λίγοι όσοι δεν άντεξαν στο θέαμα και το κρεσέντο βίας και αποχώρησαν από τις καρέκλες τους προκειμένου να μην δουν περισσότερα.

Ο Damien Leone ο σεναριογράφος της ταινίας, θέλησε η τριλογία να είναι τόσο βαύναση που να ξεπερνά κάθε όριο. Μάλιστα σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το Hollywood αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει το Terrifier 3 επειδή οι σκηνές ήταν τόσο ακραίες. Και όχι άδικα θα πούμε εμείς…

Το σενάριο του Terrifier 3 αφορά τους κατοίκους της πόλης Miles, οι ξυπνούν την παραμονή των Χριστουγέννων και γνωρίζουν το χειρότερο εφιάλτη τους.

Ο Αrt the clown που είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, έχει σκοπό να φέρει το χάος, κάτι που για καλή του τύχη συμβαίνει.

Παρά τον ντόρο και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, τελικά η ταινία θα έρθει και στη χώρα μας, αφού τα Village Cinema απέκτησαν τα αποκλειστικά της δικαιώματα και θα την φέρουν στις ελληνικές αίθουσες 7 Νοεμβρίου.

Aυτό σημαίνει ότι οι λάτρεις των splater και horror movies θα μπορούν να δουν μια από τις πιο σκληρές και αηδιαστικές ταινίες του 2024.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής το Τerrifier 3 έχει αξιολόγηση 7,1/10 στην γνωστή πλατφόρμα IMDB.

Πηγή: www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα φάμε κουφέτα, ρωτήστε τον Παναγιώτη»

admin

Σιλβέστερ Σταλόνε: Viral το βίντεό του που χορεύει ξυπόλητος ενώ δοκιμάζει καινούρια ρούχα

admin

Βάσω Λασκαράκη: «Η μοναδική φορά που κάναμε σύσταση στα media ήταν όταν στείλαμε το δελτίο του διαζυγίου»

admin