Media

Στάθης Σταμουλακάτος: Ήταν περίεργο που συστηθήκαμε με τον αδελφό μου στην κηδεία

“Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εγώ πέντε χρονών” αποκαλύπτει ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Για τον ετεροθαλή του αδελφό αλλά και την διαχείριση στον χαμό του πατέρα του μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, ο Στάθης Σταμουλακάτος το απόγευμα της Πέμπτης όταν και βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

“Έχω έναν ετεροθαλή αδελφό, τον Θανάση, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα μου τον οποίο γνώρισα στην κηδεία του πατέρα μου. Τώρα νομίζω πως πρέπει ο Θανάσης να είναι 30 χρονών, τότε που τον γνώρισα ήταν 20 – 22 χρονών. Είχα μάθει για την ύπαρξη του νωρίτερα, απλώς δεν είχαμε γνωριστεί ακόμα” εξομολογήθηκε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός.

“Απλά όταν έγινε η κηδεία του πατέρα μου, με πήρε ο θείος μου και μου είπε “θέλεις να έρθει;”, του απάντησα “βεβαίως, δεν έχω κάποιο πρόβλημα” και εκεί γνώρισα τον Θανάση. Και αυτός ήξερε την ύπαρξη μου νωρίτερα, ήξερε για μένα και γω ήξερα για αυτόν. Απλά δεν έκανε κάποιος κάποια κίνηση, εντάξει. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εγώ πέντε χρονών”.

 

“Ήταν περίεργο. Ήταν πολύ περίεργο να πάω, να του συστηθώ, να πω “γεια σας, είμαι ο αδελφός σου”. Οπότε έγινε αυτό το πράγμα και συστηθήκαμε, οπού και τότε ήταν περίεργο και ειδικά στην κηδεία του πατέρα μας” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

www.newsit.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ράνια Τζίμα – Γιάννης Πρετεντέρης: «Δεν μιλάς μόνος σου», «δεν έγινε και κάτι»

admin

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Αποστόλης και Παυλίνα βγαίνουν ραντεβού, κι εκείνη κάνει μια αποκάλυψη που τον αφήνει άφωνο

admin

Πέτρος Ξεκούκης: Είμαι κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία

admin